Ο πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος, Ηθικής και Δεοντολογίας, τόνισε θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Άμεση είναι η αντίδραση της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος, Ηθικής και Δεοντολογίας (Ε.ΦΙ.Π.Η.Δ.) στην καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Η επιτροπή έχει ήδη επιληφθεί του θέματος και θα συγκληθεί μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να εξετάσει διεξοδικά την υπόθεση, λόγω της εμπλοκής στελέχους της Ε.Ι.Ο.

Ο πρόεδρος της ΕΦΙΠΗΔ, Γιώργος Λενός, δήλωσε σχετικά:

«Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τα οποία, εφόσον ισχύουν, αποτελούν κατάφορη παραβίαση του Φιλάθλου Πνεύματος, τόσο ως πρόεδρος της ΕΦΙΠΗΔ, όσο και ως άνθρωπος, που επί σειρά ετών διακονώ τις αρχές της δικαιοσύνης ως νομικός, έκρινα απαραίτητο ότι πρέπει καταρχήν να κληθούν άμεσα οι εμπλεκόμενοι στην Επιτροπή που έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος με σκοπό να καταθέσουν την άποψή τους.

Η κακοποίηση ενός ανθρώπου είτε σωματικά, είτε ψυχολογικά, δεν έχει θέση στον αθλητισμό ούτε στην κοινωνία. Από πλευράς μου θα κάνω ό,τι μπορώ ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr