Ξέφυγε ο Ταξιάρχης Φούντας και θα του κοστίσει ακριβά. Ο διεθνής επιθετικός της Ραπίντ Βιέννης έφτυσε τον αντίπαλό του, Λούκας Μάλιστσεκ, στο φιλικό με την Αντμίρα Βάκερ και αποβλήθηκε ωστόσο η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστρίας, τον τιμώρησε ακόμη πιο σκληρά.
Στον Φούντα επιβλήθηκε τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών για τη συμπεριφορά του που είναι έτσι κι αλλιώς απαράδεκτη αλλά ένα παραπάνω λόγω και του κορωνοϊού.
«Ο Φούντας έβλαψε την ομάδα και την εικόνα της με την απειθαρχία του. Αποδεχόμαστε την τιμωρία και θα παρθούν ακόμα περισσότερες ενέργειες. Απολογούμαστε και στον παίκτη της Αντμίρα», ανέφερε σχετικά ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ζόραν Μπάρισιτς.
Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας του Μάντσεστερ, θεωρεί πως η διοίκηση του συλλόγου πρέπει να κρατήσει τον Άγγλο τεχνικό στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που ήταν καθοριστικός στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού εξήγησε πως είναι πάντα έτοιμος προκειμένου να προσφέρει στους Πειραιώτες.