Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 1-3 : Καθάρισε τη Σέφιλντ και βλέπει κορυφή η Τότεναμ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 1-3 : Καθάρισε τη Σέφιλντ και βλέπει κορυφή η Τότεναμ

Η Τότεναμ νίκησε εκτός έδρας με 3-1 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και πλησίασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι αποστάσεις στη φετινή Premier League είναι εξαιρετικά μικρές κι έτσι η Τότεναμ όσο διατηρείται σε κοντινή απόσταση με την κορυφή, έχει ελπίδες. Τα «σπιρούνια» κέρδισαν με 3-2στην έδρα της ουραγού, Σέφιλντ, ανέβηκαν στους 33 βαθμούς και ανάλογα με την έκβαση του ντέρμπι του «Άνφιλντ», θα ξέρουν τη διαφορά τους από την κορυφή.

Στο 4ο λεπτό ο Ράμσντεϊλ έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ μετά από σουτ του Μπερχβάιν και από το κόρνερ ο Οριέ με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 8ο λεπτό τα «σπιρούνια» άγγιξαν το 2ο γκολ, καθώς ο Κέιν έβγαλε κάθετα στον Σον που βρέθηκε μόνος με τον Ράμσντεϊλ και τον πλάσαρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 10’ το σουτ του Μπουρκ από αριστερά, κόντραρε στον Ντάιερ και πέρασε λίγο έξω, ενώ από το κόρνερ ο Μπάσαμ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ντέιβις έσωσε στη γραμμή και στο 13’ ο Σον έκανε το γύρισμα από αριστερά αλλά προ του Κέιν, ο Αμπαντού έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 28ο λεπτό ο Γιορίς έσωσε μετά από σουτ του Μπουρκ αλλά στο 40ο λεπτό ο Χάρι Κέιν έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ λίγο έξω από την περιοχή, γράφοντας το 0-2. Στο 50ο λεπτό ο Ράμσντεϊλ έδιωξε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Κέιν, ενώ στο 55’ το σουτ του Άγγλου φορ από το ύψος του πέναλτι, έφυγε λίγο έξω.

Και από το πουθενά στο 59ο λεπτό, ο Φλεκ σέντραρε από αριστρά και ο ΜακΓκόλντρικ με κεφαλιά έκανε το 1-2. Με τη σέντρα, ο Μπάσαμ πρόλαβε σωτήρια τον Σον μέσα στην περιοχή και στο 62’ ο Εντομπελέ με απίθανη λόμπα από αριστερά, κρέμασε τον Ράμσντεϊλ για το 1-3. Στο 90ο λεπτό ο Κέιν βρέθηκε μόνος του στο πέναλτι αλλά πλάσαρε εντελώς άστοχα.

Σέφιλντ: Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ (74’ Σαρπ), Στίβενς, Ίγκαν, Αμπαντού, Μπογκλ, Φλεκ, Νόργουντ (67’ Μπράιαν), Λούντστραμ, Μπουρκ (71’ Μπρούστερ), ΜακΓκόλντρικ.

Τότεναμ: Γιορίς, Οριέ, Ντέιβις, Ρεγκιλόν (90+4′ Σάντσες), Ροντόν, Χόιμπιεργκ, Ντάιερ, Εντομπελέ, Σον (90+2’ Βινίσιους), Κέιν, Μπερχβάιν (87′ Λούκας Μόουρα)

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024