«Είναι από αυτά τα παιχνίδια για τα οποία υπογράφεις το συμβόλαιό σου. Είναι ιδιαίτερος αγώνας, ιστορικός, το βρετανικό clasico όπως είχε πει παλαιότερα ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον».
Αυτά ήταν τα λόγια του Γιούργκεν Κλοπ πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η πρωτοπόρος Γιουνάιτεντ των 36 βαθμών πηγαίνει στο «Άνφιλντ» για να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ των 33 βαθμών.
Από μόνο του αυτό αρκεί για να κάνει τον αγώνα μια αναμέτρηση άνευ προηγουμένου.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.