Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισοπαλία στην Πάτρα (1-1), άνετο διπλό για τον Λεβαδειακό (2-0)

Ισοπαλία στην Πάτρα (1-1), άνετο διπλό για τον Λεβαδειακό (2-0)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τα Τρίκαλα – Ανετη νίκη για τον Λεβαδειακό απέναντι στον αδύναμο Καραϊσκάκη Αρτας.

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τα Τρίκαλα για την 1η αγωνιστική της Superleague 2, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1, στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με την Παναχαϊκή να είναι καλύτερη στο πρώτο και τα Τρίκαλα στο δεύτερο. Στα καλά τους διαστήματα κατάφεραν να πετύχουν από ένα γκολ, με το τελικό 1-1 να μοιάζει δίκαιο αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17’ με τον Μπάτροβιτς. Ο Γιούσης έκανε τη διαγώνια μπαλιά στον Αραβίδη, ο έμπειρος επιθετικός πέρασε την μπάλα με τη μία στον Μπάτροβιτς και αυτός με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με τον Σταματή, αλλά ο Σούλης έσωσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Τρίκαλα ανέβασαν την απόδοσή τους και άρχισαν να δημιουργούν φάσεις στα καρέ των γηπεδούχων. Τελικά, στο 79’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ευθυμίου. Ο άσος των Θεσσαλών βρέθηκε μονός του στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά προ κενής εστίας ισοφάρισε σε 1-1.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σούλης, Αποστολόπουλος (83′ Πλιάτσικας), Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Ανάκογλου (54′ Αργυρόπουλος), Μουστακόπουλος, Μπάτροβιτς (83′ Τσερούτι), Γιούσης (55′ Παπαδόπουλος), Αραβίδης, Κουσκουνάς.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Σκόνδρας, Νιάρος, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Γεωργίου, Τζαλόσι, Αλμπάνης (65′ Ευθυμίου), Πέλκας (88′ Ζώγκος), Σταματής.

Ανετο διπλό για τον Λεβαδειακό

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Λεβαδειακός το εκτός έδρας παιχνίδι με τον αδύναμο Καραϊσκάκη Αρτας. Οι Βοιωτοί επικράτησαν εύκολα με 2-0 και μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στο νέο πρωτάθλημα. Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Μυτίδης και στο 55’ ο Μύγας με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Δημήτρης Μπέλας): Σοϊλεμέζογλου, Φαν Ίπερεν, Χατζηδίμπας (83′ Φετεινίδης), Γαλεάδης (59′ Λουίς Φελίπε), Νταλακούρας, Δούμτσιος, Δεινόπαπας (83′ Μαραθωνίτης), Κορέλας (46′ Δερμιτζάκης), Τάμπας, Παπανίκου, Λόβριτς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Γκέκας, Μύγας, Λιάγκας, Βήχος, Καραχάλιος, Μεχία, Κονέ, Πολέτο (84′ Θεοχάρης), Συμελίδης (84′ Μαρίνος), Νίλι (60′ Νίκας), Μυτίδης (73′ Τζιώρας).

ΟΦ Ιεράπετρας – Διαγόρας 1-1

Από έναν βαθμό πήραν ΟΦ Ιεράπετρας και Διαγόρας, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 στο παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 13ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαστακού.

Ο Βογιατζής μάρκαρε άτσαλα τον Σμυρλή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μπαστακός ανέλαβε την εκτέλεση, δεν λάθεψε και άνοιξε το σκορ. Στο 34′ ο Διαγόρος έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά το σουτ του Λινάρδου σταμάτησε στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο πίεσαν και στο 70′ ισοφάρισαν σε 1-1 με σουτ του Γκίνη.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Παπαδόπουλος, Καψάλης (58′ Πριόνας), Σμίλτος, Μασουέρο, Ζήσης, Λεμονής, Βογιατζής (58′ Μπαράτα), Γκίνη, Φουάσης, Κούστα (89′ Καλλιμάνης), Ντάλα Κόστα (69′ Γκούφα).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης (77′ Δημήτρουλας), Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Ντορίβα, Μασούρας (77′ Αθανασίου), Σμυρλής (71′ Μανωλάκης), Μπαστακός, Λινάρδος (71′ Αυγενικού), Γεωργίου (85′ Αλάεθ).

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024