Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Cat Stevens: Γιορτάζει τα 50 χρόνια του «Peace Train» με ένα παιδικό βιβλίο

Cat Stevens: Γιορτάζει τα 50 χρόνια του «Peace Train» με ένα παιδικό βιβλίο

Το «Peace Train» περιγράφεται ως μία ελπιδοφόρα ιστορία που θα εμπνεύσει την ανοχή και την αγάπη για ανθρώπους όλων των πολιτισμών και ταυτοτήτων

Ο Yusuf / Cat Stevens ανακοίνωσε ότι γράφει ένα νέο παιδικό βιβλίο που θα έχει τον ίδιο τίτλο με το τραγούδι του «Peace Train» του 1971.

Το εικονογραφημένο βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαΐου μέσω του εκδοτικού οίκου HarperCollins.

Ο διάσημος βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο προβάλλεται το εξώφυλλο του βιβλίου, ενώ ακούγεται το «Peace Train».

Το βιβλίο, την εικονογράφηση του οποίου έχει αναλάβει ο συγγραφέας και εικονογράφος, Πίτερ Χ. Ρέινολντς, κυκλοφορεί με αφορμή τον εορτασμό της 50ης επετείου του τραγουδιού.

Το «Peace Train» περιγράφεται ως μία ελπιδοφόρα ιστορία που θα εμπνεύσει την ανοχή και την αγάπη για ανθρώπους όλων των πολιτισμών και ταυτοτήτων.

«Οι αναγνώστες καλούνται να επιβιβαστούν στο Τρένο της Ειρήνης και να ενταχθούν στην ομάδα επιβατών που διευρύνεται συνεχώς και είναι όλοι έτοιμοι να ενώσουν τον κόσμο με ειρήνη και αρμονία» αναφέρεται στην περίληψη του βιβλίου.

«Έγραψα αυτούς τους στίχους πριν από περισσότερα από 50 χρόνια, και ξέρω ότι οι λέξεις εξακολουθούν να αντηχούν τόσο αληθινές και δυνατές σήμερα όσο τη δεκαετία του 1970» δήλωσε ο Cat Stevens στο περιοδικό People σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Η καριέρα του Stevens ως ρόκερ ξεκίνησε πριν από περισσότερα από 60 χρόνια και οδήγησε σε εμβληματικά τραγούδια όπως τα «If You Want to Sing Out, Sing Out» και «Wild World».

https://www.youtube.com/watch?v=vjUyM_xd6IA

Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός με πολυετή ανθρωπιστική δράση ίδρυσε τη δική του διεθνή οργάνωση αρωγής και του απονεμήθηκε το βραβείο Man for Peace το 2004.

Το 2020 ο Cat Stevens προχώρησε στη δημιουργία της οργάνωσης, Peacetrain Initiative, η οποία βοηθά στην παράδοση τροφίμων σε ευάλωτες κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024