Μπρους Γουίλις : Του ζήτησαν να φύγει από φαρμακείο επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα
Σύμφωνα με μια πηγή του Page Six ο 65χρονος ηθοποιός Μπρους Γουίλις μπήκε χωρίς μάσκα σε κατάστημα της αλυσίδας Rite Aid, παραβιάζοντας τους κανόνες που ισχύουν στην περιοχή
Σύμφωνα με μια πηγή του Page Six ο 65χρονος ηθοποιός Μπρους Γουίλις μπήκε χωρίς μάσκα σε κατάστημα της αλυσίδας Rite Aid, παραβιάζοντας τους κανόνες που ισχύουν στην περιοχή. Οι υπόλοιποι πελάτες του φαρμακείου ενοχλήθηκαν που ο κινηματογραφικός σταρ κυκλοφορούσε ανάμεσά τους χωρίς μάσκα, παρά το γεγονός ότι φορούσε στο λαιμό ένα μαντήλι που θα μπορούσε εύκολα να σηκώσει για να καλύψει το πρόσωπό του.
Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο Γουίλις αρνήθηκε να φορέσει μάσκα και έτσι τελικά του ζητήθηκε να φύγει, πράγμα που έκανε, χωρίς να προχωρήσει σε κάποια αγορά. Το site επικοινώνησε με τον ηθοποιό, ωστόσο δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση.
Δείτε την δημοσίευση
- Ιράν: Νέα πυραυλική επίθεση κατά του Ισραήλ – Δυο τραυματίες
- Ιράν: Οι ΗΠΑ θα προστατεύσουν τα πλοία στα Στενά του Ορμούζ όταν αυτό καταστεί εφικτό, λέει ο Μπέσεντ
- Ιράν: Οι ΗΠΑ επιτρέπουν για σχεδόν έναν μήνα τις πωλήσεις ρωσικού πετρελαίου
- Ενταση στα Βαλκάνια: Η πολεμική αεροπορία της Σερβίας εξοπλίστηκε με κινέζικους υπερηχητικούς πυραύλους
- Ιράν: Ενσταση Ρωσίας – Κίνας στο ΣΑ του ΟΗΕ για τη νομιμότητα των κυρώσεων
- Το Ιράν «δεν θα κλείσει τα Στενά του Ορμούζ» – Την ένταση προκαλούν οι «αποσταθεροποιητικές ενέργειες των ΗΠΑ»
