
Moderna : Τουλάχιστον για ένα έτος η προστασία του εμβολίου
Οι εκτιμήσεις της αμερικανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας
Η ανοσία έναντι της Covid-19 που παρέχει το εμβόλιο της Moderna, διαρκεί τουλάχιστον ένα έτος, σύμφωνα με εκτιμήσεις της αμερικανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας.
Αυτό ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Στέφαν Μπάνσελ σε συνδιάσκεψη της JP Morgan για θέματα υγείας, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Επίσης διαβεβαίωσε ότι η Moderna θα παραδώσει 600 εκατ. έως ένα δισ. δόσεις του εμβολίου της mRNA μέσα στο 2021, ενώ προέβλεψε πωλήσεις ύψους 11,7 δισ. δολαρίων φέτος.
Η εταιρεία θα πραγματοποιήσει εντός του 2021 δοκιμές για να επιβεβαιώσει την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της έναντι των νέων πιο μεταδοτικών στελεχών του κοροναϊού SARS-CoV-2.
Προ ημερών ο Μπάνσελ είχε δηλώσει σε άλλη εκδήλωση του χρηματοοικονομικού ομίλου Oddo BHF ότι το εμβόλιο της εταιρείας του πιθανώς προσφέρει ανοσία για έως δύο χρόνια, αλλά σε κάθε περίπτωση χρειάζονται περισσότερα στοιχεία για να γίνει η οριστική αξιολόγηση.
- Έτσι το τρέξιμο μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή
- Το ΕΚΠΑ στο Boston University για ενίσχυση της στρατηγικής τους συνεργασίας
- «Έφυγε» ο θρυλικός εκφωνητής του Ολυμπιακού, Στάθης Γαβάκης (pic)
- Τεχνητή νοημοσύνη και αγορά εργασίας: Ποια ηλικιακή ομάδα «χτύπησε» – Τι δείχνουν μελέτες σε Ευρώπη και ΗΠΑ
- Super League: Μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κοντράρονται στη Λεωφόρο
- Αρκάς: Η καλημέρα της βροχερής Κυριακής