Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Απόστολο Ρουμπάνη

Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Απόστολο Ρουμπάνη

Η θλιβερή είδηση του θανάτου του μούδιασε το μυαλό, και κανείς δεν ήθελε να τη γράψει, για να μην αναγκαστεί να τη συνειδητοποιήσει.

Το περασμένο Σάββατο έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 49 ετών, ο δημοσιογράφος Απόστολος Ρουμπάνης.

Ο Απόστολος υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες του in.gr, όταν αυτό έκανε την εμφάνισή του πριν από 20 χρόνια.

Η θλιβερή είδηση του θανάτου του μούδιασε το μυαλό, και κανείς δεν ήθελε να τη γράψει, για να μην αναγκαστεί να τη συνειδητοποιήσει. Μακάρι όμως μια κακή είδηση που δεν γράφεται να έπαυε να είναι αληθινή ή έστω να έπαυε να προκαλεί τόση θλίψη και τόσο πόνο.

Όσο επώδυνο και αν είναι όμως για το «ιντερνέτ», όπως λέγαμε χαριτολογώντας τότε που ο ίδιος πάλευε να αποδείξει τη σημασία του και την προσφορά του στην ενημέρωση, το in.gr, στο οποίο αφιέρωσε τη μισή σχεδόν ζωή του, δεν μπορεί να μην τον αποχαιρετήσει.

Ο Απόστολος Ρουμπάνης απέκτησε βαθιά γνώση της διαδικτυακής δημοσιογραφίας, καθώς εντάχθηκε από πολύ νωρίς, το 2000, στο βασικό πυρήνα των δημοσιογράφων που στελέχωσαν το in.gr, το πρωτοποριακό την εποχή εκείνη εγχείρημα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, στο οποίο εργάστηκε μέχρι το 2017.

Προηγουμένως, από το 1996 μέχρι το 2000, είχε εργαστεί στη «Φωνή της Ελλάδος» και στις ισπανόφωνες εκπομπές της ΕΡΑ, ενώ στον ΔΟΛ συνεργάστηκε και με το ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM 99,5». Τελευταίος σταθμός του ήταν τα parapolitika.gr και ο ραδιοφωνικός σταθμός Παραπολιτικά fm.

Η ευφυΐα του, η καλλιέργεια και η γλωσσομάθειά του ήταν σημαντικά προσόντα για το λειτούργημα που υπηρέτησε με απαράμιλλη συνέπεια και προσήλωση, ενώ το ξεχωριστό χιούμορ του, η κοσμοθεωρία του και η συναδελφικότητά του τον έκαναν αγαπητό και πολύτιμο συνάδελφο και φίλο.

Οι μακρές εκλογικές νύχτες και τα αναπόφευκτα ξενύχτια της δουλειάς ήταν, παρά την κούραση, απολαυστικά όταν στη «βάρδια» ήταν ο Απόστολος…

Απόστολε, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024