
Τραμπ : Επίθεση στο αριστερό… Twitter που «απαγορεύει» την «ελευθερία του λόγου»
Το Twitter προωθεί κάποιο «πρόγραμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς», ανέφερε ο Τραμπ, προσθέτοντας ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του πλατφόρμα.
Ο ρεπουμπλικάνος απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε χθες Παρασκευή τη διεύθυνση του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Twitter ότι «απαγορεύει» την «ελευθερία του λόγου», λίγη ώρα αφότου ανακοινώθηκε ότι αναστέλλεται μόνιμα η λειτουργία του προσωπικού του λογαριασμού (@realdonaldtrump).
Για να τον «φιμώσουν»
Η διεύθυνση του ιστότοπου εξήγησε ότι προχώρησε στην αναστολή λόγω παραβίασης των κανονισμών της πλατφόρμας και της ανησυχίας ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα συνέχιζε να «υποκινεί» τη βία, μετά την εισβολή οπαδών του στο Καπιτώλιο την Τετάρτη.
«Οπως προειδοποιούσα εδώ και πολύ καιρό, το Twitter πάει ολοένα πιο μακριά στην απαγόρευση της ελευθερίας του λόγου», υποστήριξε ο Τραμπ σε νήμα αναρτήσεών του στον επίσημο λογαριασμό της προεδρίας (@POTUS).
Κατηγόρησε «υπάλληλους του Twitter» ότι «σε συντονισμό με τους Δημοκρατικούς και τη ριζοσπαστική αριστερά» ανέστειλαν τη λειτουργία του λογαριασμού του για να «φιμώσουν» τον ίδιο όπως και «εσάς, τους 75.000.000 μεγάλους πατριώτες που με ψηφίσατε».
Δική του πλατφόρμα…
Διατράνωσε ότι δεν θα επιτρέψει να «μας φιμώσουν» και, αφού έκρινε ότι η εταιρεία προωθεί κάποιο υποτιθέμενο «πρόγραμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς», πρόσθεσε ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του πλατφόρμα.
Λίγη ώρα αφού αναρτήθηκαν, τα μηνύματα αυτά του απερχόμενου αρχηγού του κράτους είχαν αφαιρεθεί από τον επίσημο λογαριασμό της αμερικανικής προεδρίας στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.
Πηγή: ΑΠΕ
- Χωρίς ταμπού: Ο άνδρας με το μικρότερο πέος στον κόσμο έχει το διαδίκτυο δίπλα του – Μικροφαλλία και crowdfunding
- «Απασφάλισε» κατά της Παραγουάης ο Ιμπραΐμοβιτς: «Αν έπαιζα εγώ θα είχα στείλει κάποιον στο νοσoκομείο» (pic)
- Φωτιά στην Οινόη: Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Σηκώθηκαν 10 εναέρια, μήνυμα από το 112
- Χειροπέδες σε άνδρα που καλλιεργούσε 26 δενδρύλλια κάνναβης, έως δύο μέτρων, μέσα σε δωμάτιο σπιτιού
- Ρώσoι φαρσέρ για Ντόκο: «Όπλα» μας ένα email και λίγο μακιγιάζ – «Λυπάμαι για τις διαδικασίες εθνικής ασφάλειας της χώρας σας»
- Καστελόριζο: «Όσα λένε για μένα είναι ψέματα» – Τι λέει ο γιατρός που συνελήφθη





