Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση Τσιάρτα για την επιλογή Αντετοκούνμπο στις φωτογραφίες για την επέτειο των 200 ετών

Επίθεση Τσιάρτα για την επιλογή Αντετοκούνμπο στις φωτογραφίες για την επέτειο των 200 ετών

Κατά της επιλογής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα σημαντικότερα πρόσωπα της Ελλάδας για την επέτειο των 200 ετών από την Eπανάσταση τάχθηκε μέσα από τα social media ο Βασίλης Τσιάρτας

Με μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Βασίλης Τσιάρτας τάχθηκε κατά της επιλογής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα σημαντικότερα πρόσωπα της χώρας για την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, μέσω της ανάρτησής του, εξαπέλυσε βέλη κατά της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για τον εορτασμό των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, και κυρίως κατά της προέδρου της Επιτροπής, Γιάννας Αγγελοπούλου, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε «τραγική».

Τέλος, επισήμανε πως, αντί για τον Αντετοκούνμπο, θα έπρεπε να είχε επιλεγεί κάποιο μέλος της Εθνικής ομάδας του 1987, της Εθνικής του Euro 2004 ή και κάποιος ολυμπιονίκης.

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι κ εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA κ μπράβο του. Όμως στη φωτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης. Όσο κ να θέλει αυτή η Επιτροπή κ η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφεται» αναφέρει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024