Ο τραγουδιστής Βαλάντης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον Ιορδάνη Παπακυριακού, διάβασε on camera το σκληρό μήνυμα χωρισμού που είχε λάβει από την πρώην σύντροφό του, αλλά και παραδέχτηκε πως έχει κάνει έρωτα με θαυμάστρια του γιατί δεν ήταν αντικειμενικά… εμφανίσιμη!

«Έκανα έρωτα με θαυμάστρια γιατί δεν ήταν όμορφη και δεν την ήθελε κανείς»

Ο Βαλάντης, εξομολογήθηκε και για το επίσης ασυνήθιστο περιστατικό που έζησε στο καμαρίνι. «Ήρθε στο καμαρίνι μια κοπέλα που δεν ήταν όμορφη αντικειμενικά και μου λέει «Βαλάντη, θέλω να κάνουμε έρωτα. Επειδή δεν είμαι εμφανίσιμη, δεν θέλει κανένας μαζί μου». Λέω «εντάξει». Δεν το μετάνιωσα. Γιατί να μετανιώσω», είπε.

Ο Βαλάντης είπε για τον οδυνηρό χωρισμό του:

«Μετά από 3,5 χρόνια, όταν τελειώνει κάτι και ο άλλος θεωρείς ότι ήταν ένα σκουπίδι, εγώ δηλαδή ήμουν το σκουπίδι, δεν το αφήνεις κι έτσι. Όταν έχεις ζήσει μαζί μου, όταν σε έχω ευεργετήσει και γυρίζει και σου λέει «Δεν είσαι ένα τίποτα». Τότε τόσα χρόνια τι έκανες με αυτόν; Αυτό το ον θέλω να το ξεχάσω, να το σβήσω τελείως».

Στη συνέχεια άρχισε να διαβάζει το μήνυμα: «Είσαι ένας εγωκεντρικός άνθρωπος που θες να σε υπηρετούν, να σε προσέχουν, να σου χρυσώνουν το χάπι, να ασχολούνται μαζί σου, επειδή έτυχε να έχεις καλή φωνή και έτυχε να κάνεις επιτυχίες κάποια εποχή. Λες και είσαι ο μοναδικός που το έχει καταφέρει αυτό. Χωρίς από τότε να προσφέρεις τίποτα, ούτε στην κοινωνία, ούτε στα παιδιά σου, ούτε στις γυναίκες που είχες δίπλα σου», διάβασε ο Βαλάντης.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο