Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΜέΡΑ25 : Επίθεση στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας - Πυρά και στον ΣΥΡΙΖΑ

ΜέΡΑ25 : Επίθεση στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας – Πυρά και στον ΣΥΡΙΖΑ

«Mε μία ακόμα αναδίπλωση, αλλά όπως περιμέναμε πλέον από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, ανακοινώθηκε παράταση του "σκληρού lockdown" για μία ακόμα εβδομάδα και με άγνωστη διάρκεια, σε αντίθεση με τις αρχικές εξαγγελίες ότι θα ίσχυε για μία εβδομάδα μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία» λέει το ΜέΡΑ25

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «με μία ακόμα αναδίπλωση, αλλά όπως περιμέναμε πλέον από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, ανακοινώθηκε παράταση του «σκληρού lockdown» για μία ακόμα εβδομάδα και με άγνωστη διάρκεια, σε αντίθεση με τις αρχικές εξαγγελίες ότι θα ίσχυε για μία εβδομάδα μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία».

Η κυβέρνηση που δηλώνει ικανοποιημένη με τον ρυθμό του εμβολιασμού και η οποία έκλεισε τα μάτια στην απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τα Φώτα, προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης, «έρχεται τώρα να παρατείνει το καθεστώς του καθολικού, αυστηρού lockdown, χωρίς μάλιστα να είναι σαφές αν στον ορίζοντα πραγματικά υπάρχει το άνοιγμα του λιανεμπορίου κ.ο.κ».

Πυρά και στον ΣΥΡΙΖΑ

Επίσης, ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 αναφέρεται και στην αντιπολίτευση τονίζοντας ότι «την ίδια στιγμή, η μνημονιακή αντιπολίτευση ζητάει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για τον εμβολιασμό, προσπερνώντας τη σιωπή του μνημονιακού τόξου για τα όσα εγκληματικά διαπράττουν και οι Βρυξέλλες πέραν της κυβέρνησης, με την διαπλοκή και την σύγκρουση των γαλλογερμανικών και όχι μόνο, ολιγαρχικών συμφερόντων».

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024