Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Από την άνεση του σπιτιού περιηγηθείτε στα πιο τρομαχτικά μέρη των ΗΠΑ

Από την άνεση του σπιτιού περιηγηθείτε στα πιο τρομαχτικά μέρη των ΗΠΑ

Όλα είναι αληθινά, ακόμη και τα φαντάσματα, αν φυσικά...πιστεύετε σε αυτά

Παρόλο που έχετε κολλήσει στο σπίτι καθώς τα κρούσματα COVID-19 συνεχίζουν να αυξάνονται, μπορείτε ακόμα να ταξιδέψετε στην Αμερική και να δείτε μερικά από τα πιο ανατριχιαστικά μέρη.

Το ξενοδοχείο Stanley

Το Stanley Hotel από το The Shining είναι εμβληματικό και πραγματικά, πολύ ανατριχιαστικό. Το πραγματικό ξενοδοχείο βρίσκεται στο Estes Park, Κολοράντο. Κάντε μια εικονική περιήγηση με τα πόδια στο ξενοδοχείο και έχετε τον νου σας στον Τζακ.

Νεκροταφείο Λαφαγιέτ της Νέας Ορλεάνης

Κάντε μια περιήγηση 360 μοιρών στο νεκροταφείο Lafayette. Άνοιξε το 1789, το νεκροταφείο είναι το παλαιότερο και πιο διάσημο στη Νέα Ορλεάνη.

Είναι το σπίτι του τάφου της Marie Laveau, της ισχυρότερης βασίλισσας βουντού της πόλης το 1800.

Το μυστήριο σπίτι του Winchester

Χρειάστηκαν 38 χρόνια, σύμφωνα με το techwalla, στη Σάρα Γουίντσεστερ για να αναδιαμορφώσει περίπλοκα το αρχοντικό της στο Σαν Χοσέ των 24.000 τετραγωνικών ποδιών στην παράξενη, ημιτελή δομή μυστηρίου που είναι σήμερα.

Ο σχεδιασμός του ακινήτου δεν έχει νόημα, κάτι που το κάνει τόσο συναρπαστικό. Υπάρχουν ημιτελείς σκάλες, πόρτες που δεν οδηγούν πουθενά και παράθυρα σε λάθος μέρη.

Η ιστορία λέει ότι σχεδίασε το σπίτι της με τρόπο που να μπερδεύει τα πνεύματα εκείνων που σκοτώθηκαν από τα όπλα του Winchester Repeating Arms, την εταιρεία που κληρονόμησε από την οικογένεια του συζύγου της.

Μπορείτε να νοικιάσετε ένα βίντεο περιήγησης του καταλύματος για 5,99 $ ή να το αγοράσετε για 13,99 $, το οποίο σας παρέχει πρόσβαση σε δωμάτια πέρα ​​από την προσωπική περιήγηση.

Μουσείο Lizzie Borden

Κάντε μια εικονική περιήγηση στο σπίτι όπου ο Andrew Borden και η σύζυγός του Abby δολοφονήθηκαν με τσεκούρι στο σπίτι τους στο Fall River της Μασαχουσέτης το 1892.

Μία από τις κόρες τους Lizzie δικάστηκε και αθωώθηκε για τις δολοφονίες τους, αλλά πιστεύεται ότι διέπραξε τα εγκλήματα. Οι άνθρωποι λένε ότι τα φαντάσματα του Andrew, της Abby και της Lizzie στοιχειώνουν το σπίτι μέχρι σήμερα.

Μαγεία στο Salem


Μπορείτε να περιηγηθείτε στις δίκες κατά της μαγείας το 1692 στη Μασαχουσέτη. Μάθετε για τις δίκες μαγείας και δείτε πρωτότυπα σπίτια, θεμέλια, τάφους και ιστοτόπους με ιστορικούς δείκτες.

Crescent Hotel and Spa

Το Crescent Hotel and Spa στο Eureka Springs του Αρκάνσας είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα πιο στοιχειωμένα ξενοδοχεία στις Η.Π.Α. Το γεγονός ότι έχει δωμάτιο νεκροτομίας και αυτοψίας μπορεί να έχει σχέση με αυτό.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024