Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μουρίνιο για Carabao Cup : Το μυστικό είναι να πάρεις τη διοργάνωση στα σοβαρά

Μουρίνιο για Carabao Cup : Το μυστικό είναι να πάρεις τη διοργάνωση στα σοβαρά

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έφθασε με την Τότεναμ στον τελικό του Carabao Cup και δήλωσε μετά το ματς με την Μπρέντφορντ ότι υπήρχε ένα απλό μυστικό επιτυχίας στη διοργάνωση

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε ότι αισθάνεται την επιθυμία των παικτών του να τερματίσουν τη 13χρονη αποχή του συλλόγου από τα τρόπαια, μετά την «άφιξή» τους στον τελικό του League Cup, νικώντας (2-0) την Μπρέντφορντ.

Οι Σπερς δεν έχουν σηκώσει ένα μεγάλο τρόπαιο μετά το θρίαμβό τους στο League Cup έναντι της Τσέλσι το 2008, και με τα γκολ από τoυς Σισοκό και Σον εξασφάλισαν την ένατη εμφάνισή τους στον τελικό της διοργάνωσης, τον οποίον έχουν κερδίσει τέσσερις φορές.

Ο Μουρίνιο, που αναζητά το πέμπτο στέμμα του στο League Cup ως προπονητής, κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ πριν κανένας άλλος, ύστερα από προηγούμενους θριάμβους με την Τσέλσι (2005, 2007, 2015) και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2017), δήλωσε ότι υπήρχε ένα απλό μυστικό επιτυχίας στη διοργάνωση.

«Ήρθα στην Αγγλία το 2004 και θυμάμαι ότι έπρεπε να μάθω το νόημα των τροπαίων και πάντα το έπαιρνα σοβαρά. Εάν υπάρχει κάποιο μυστικό, είναι να το πάρεις στα σοβαρά. Για να σεβαστείς τι είναι το αγγλικό ποδόσφαιρο» δήλωσε ο Μουρίνιο.

«Αυτό που νιώθω στην ομάδα είναι ακριβώς αυτή η επιθυμία. Τα παιδιά, από το πρώτο παιχνίδι εναντίον της Τσέλσι, μετά η Στόουκ και τώρα το πήραν στα σοβαρά» πρόσθεσε.

Στον τελικό, στο Στάδιο Wembley στις 25 Απριλίου, η Τότεναμ θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή τη Μάντσεστερ Σίτι, που θα συναντηθούν απόψε στον δεύτερο ημιτελικό.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024