Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΜέΡΑ25 : Κυνική η κυβέρνηση - Έθεσε σε καθεστώς εξαίρεσης την Εκκλησία

ΜέΡΑ25 : Κυνική η κυβέρνηση – Έθεσε σε καθεστώς εξαίρεσης την Εκκλησία

«Τελικά λοιπόν, οι νόμοι του κ. Μητσοτάκη εφαρμόζονται κατά το δοκούν, ανάλογα την εκλογική υπεραξία που κάθε κοινωνική ομάδα έχει να προσφέρει στην κυβέρνηση! Αποδεικνύεται περίτρανα ότι έχουμε να κάνουμε πραγματικά με μία κυνική Κυβέρνηση που δεν την ενδιαφέρει η επιβίωση των πολιτών, αλλά η δική της» σχολιάζει το ΜέΡΑ25

Για προνομιακή αντιμετώπιση της Εκκλησίας εγκαλεί την κυβέρνηση το ΜέΡΑ25.

Εκλογική υπεραξία

«Τελικά λοιπόν, οι νόμοι του κ. Μητσοτάκη εφαρμόζονται κατά το δοκούν, ανάλογα την εκλογική υπεραξία που κάθε κοινωνική ομάδα έχει να προσφέρει στην κυβέρνηση! Αποδεικνύεται περίτρανα ότι έχουμε να κάνουμε πραγματικά με μία κυνική Κυβέρνηση που δεν την ενδιαφέρει η επιβίωση των πολιτών, αλλά η δική της» σχολιάζει το ΜέΡΑ25 με αφορμή τις σημερινές εικόνες από τους ναούς για τον εορτασμό των Θεοφανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 έχει ως εξής:

Παρά τις αντίθετες εισηγήσεις των επιδημιολόγων

«Mία μέρα μετά την κυνική ομολογία του κ. Γεωργιάδη ότι «κάναμε λάθος στη Θεσσαλονίκη με τις εκκλησίες», η κυβέρνηση στην πράξη είπε «και θα το ξανακάνουμε».

Αυτό τουλάχιστο δείχνουν οι εικόνες που βλέπουμε χάρη στο διαδίκτυο (τα κανάλια τηρούν σιγήν ιχθύος ή η ΕΡΤ κάνει λόγο για τήρηση των μέτρων στα ρεπορτάζ της!). Τεράστιες ουρές έξω από τις εκκλησίες και την «ήπια» όπως διέρρεε άλλωστε και από χθες, αντιμετώπιση και διακριτική παρουσία της αστυνομίας – σε πλήρη αντίθεση με αυτό που γίνεται σε ολιγομελείς συναθροίσεις των πολιτών.

Η Κυβέρνηση έθεσε και επίσημα σήμερα σε καθεστώς εξαίρεσης τις εκκλησίες, παρά τις αντίθετες εισηγήσεις της επιτροπής των επιδημιολόγων και παρά το γεγονός ότι όλη η χώρα μόλις προ ημερών εισήλθε σε σκληρό εβδομαδιαίο lockdown «για να ανοίξουν τα σχολεία».

Τελικά λοιπόν, οι νόμοι του κ. Μητσοτάκη εφαρμόζονται κατά το δοκούν, ανάλογα την εκλογική υπεραξία που κάθε κοινωνική ομάδα έχει να προσφέρει στην κυβέρνηση!

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι έχουμε να κάνουμε πραγματικά με μία κυνική Κυβέρνηση που δεν την ενδιαφέρει η επιβίωση των πολιτών, αλλά η δική της».

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024