Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιόπουλος : Γι' ακόμα μια φορά ο Μητσοτάκης κάνει τα στραβά μάτια στην Εκκλησία

Ηλιόπουλος : Γι’ ακόμα μια φορά ο Μητσοτάκης κάνει τα στραβά μάτια στην Εκκλησία

«Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος οφείλει να γνωρίζει πως την ευθύνη των αποφάσεων την έχει η κυβέρνηση. Όταν άλλα αποφασίζει τη μια μέρα, άλλα επιτρέπει την επόμενη και τελικά άλλα υποκρίνεται πως γίνονται, απλά καταντά φαρσοκωμωδία» σημειώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ με τον εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ανταπαντά στον Χρήστο Ταραντίλη ότι την ευθύνη για τη σημερινή εικόνα των εκκλησιών και την παραβίαση των υγειονομικών μέτρων την έχει η κυβέρνηση.

Κυβερνητική η ευθύνη των αποφάσεων

«Ο κ. Μητσοτάκης για ακόμη μια φορά έκανε τα στραβά μάτια και έβαλε το πολιτικό κόστος πάνω από την ανθρώπινη ζωή» υπογραμμίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος και απαντώντας στην αιχμή Ταραντίλη για τον Αλέξη Τσίπρα για το αν τάσσεται με τη χρήση αστυνομικής βίας στους ναούς τονίζει:

«Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος οφείλει να γνωρίζει πως την ευθύνη των αποφάσεων την έχει η κυβέρνηση. Όταν άλλα αποφασίζει τη μια μέρα, άλλα επιτρέπει την επόμενη και τελικά άλλα υποκρίνεται πως γίνονται, απλά καταντά φαρσοκωμωδία».

Αναλυτικά η απάντηση του Νάσου Ηλιόπουλου στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Χρήστο Ταραντίλη έχει ως εξής:

Το πολιτικό κόστος πάνω από την ανθρώπινη ζωή

«Ο κ. Μητσοτάκης για ακόμη μια φορά έκανε τα στραβά μάτια και έβαλε το πολιτικό κόστος πάνω από την ανθρώπινη ζωή.

Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος οφείλει να γνωρίζει πως την ευθύνη των αποφάσεων την έχει η κυβέρνηση. Όταν άλλα αποφασίζει τη μια μέρα, άλλα επιτρέπει την επόμενη και τελικά άλλα υποκρίνεται πως γίνονται, απλά καταντά φαρσοκωμωδία».

Γιατί δεν παρεμβαίνει η Δικαιοσύνη;

Στο πλαίσιο της σημερινής αντιπαράθεσης με αφορμή τις παραβίαση του lockdown από την εκκλησία για τα Θεοφάνια και τα πυρά που εξαπολύει το τελευταίο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη χρεώνοντάς της την ευθύνη για την δραματική αύξηση των θανάτων από κοροναϊό στο δεύτερο κύμα της πανδημίας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέρχεται στις χτεσινές δηλώσεις Γεωργιάδη για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη και αναρωτιέται γιατί δεν παρεμβαίνει η Δικαιοσύνη.

«Έχουν περάσει 24 ώρες από την κυνική ομολογία του κ. Γεωργιάδη πως η κυβέρνηση αγνόησε εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων για σκληρό λοκντάουν πριν του Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα η πόλη να θρηνήσει τα περισσότερα θύματα.

»Δεν περιμέναμε αυτό για να διαπιστώσουμε τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη για τη διαχείριση της πανδημίας. Με εκατοντάδες ανθρώπινες απώλειες στη Θεσσαλονίκη ωστόσο, περιμένουμε να δούμε τι άλλο πρέπει να ομολογήσει κάποιος για να παρέμβει η Δικαιοσύνη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024