Γεωργαντάς : Μετά τις 20 Ιανουαρίου αρχίζει ο μαζικός εμβολιασμός
Στις 15 Ιανουαρίου θα ανοίξει η ψηφιακή πλατφόρμα για τον εμβολιασμό προκειμένου να εγγραφούν οι ενδιαφερόμενοι δήλωσε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρμόδιος για θέματα απλούστευσης διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς
Στις 15 Ιανουαρίου θα ανοίξει η ψηφιακή πλατφόρμα για τον εμβολιασμό κατά του κοροναϊού, προκειμένου μετά τις 20 Ιανουαρίου να ξεκινήσει η μαζική διαδικασία, δήλωσε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρμόδιος για θέματα απλούστευσης διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς.
Μιλώντας στον ρ/σ Θέμα ο κ. Γεωργαντάς διευκρίνισε ότι έως τότε οι πολίτες μπορούν να εγγραφούν στην άυλη συνταγογράφηση.
Όπως εξήγησε, μέσω του συστήματος της άυλης συνταγογράφησης, θα αποστέλλεται ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό των πολιτών από το 13034, ενημερώνοντάς τους σε ποιο κέντρο και πότε θα μπορούν να κάνουν το εμβόλιο. Το σύστημα μάλιστα, γνωρίζει και τη διεύθυνση των πολιτών και έτσι θα μπορεί να ενημερώνει για τα κατά τόπους εμβολιαστικά κέντρα.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στον εμβολιασμό στους υγειονομικούς, τόνισε ότι κάθε νοσοκομείο έχει την κατάσταση του προσωπικού, ξεκαθαρίζοντας ότι το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης δεν εμπλέκεται. «Το υπουργείο Υγείας εποπτεύει τη διαδικασία, εμείς ερχόμαστε μετά τις 15 του μήνα», σχολίασε χαρακτηριστικά.
- «Σε οικονομική ασφυξία οι δήμοι» – 24ωρη απεργία προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ
- Ανακαλείται μη ασφαλές τρόφιμο από τον ΕΦΕΤ
- Τα δεδομένα για τον Ντε Κολό – Το χαμηλό buy out και οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του με τη Βιλερμπάν
- Μαρδοχαίος Φριζής: «Εμπρός!» ήταν το σύνθημά του
- Η Netflix εξαγόρασε το μεγαλύτερο τμήμα της Warner για 72 δισ. δολάρια
- Ακίνητα: Οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ – Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερο και ποιοι λιγότερο το 2026
