Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χιμένεθ : «Ανώτερος ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος – Πρέπει να κάνουμε… άλματα σε όλα»

Χιμένεθ : «Ανώτερος ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος – Πρέπει να κάνουμε… άλματα σε όλα»

Ο Μανόλο Χιμένεθ παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, ενώ εστίασε στα στοιχεία που καλούνται να βελτιώσουν οι παίκτες της ΑΕΚ.

Το 2021 μπήκε με βαριά ήττα για την ΑΕΚ στο Φάληρο, με τον Μανόλο Χιμένεθ να παραδέχεται την ανωτερότητα του Ολυμπιακού.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός δήλωσε πως η εικόνα των «κιτρινόμαυρων» στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη, ενώ στάθηκε στην ψυχολογία και τη φυσική κατάσταση των παικτών του.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως η Ένωση θα πρέπει να κάνει μεγάλα άλματα σε όλους τους τομείς για είναι τοπ ομάδα, ενώ επεσήμανε πως για να κερδίσεις στο Καραϊσκάκη, χρειάζεται να έχεις πνευμόνια και συγκέντρωση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Είναι ένα στενάχωρο αποτέλεσμα για όποιον αγαπά την ΑΕΚ. Μπορεί να ξεγελά κάποιον που δεν έχει δει το παιχνίδι, δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του αγώνα το τελικό 3-0. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από μας με 4-2-3-1, αλλά στο δεύτερο μέρος με το 4-3-3 ήμασταν καλύτεροι. Στο 1-0 είχαμε ευκαιρία να σκοράρουμε, είχαμε ένα δοκάρι και στην αμέσως επόμενη φάση δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Εκεί κάπου τελείωσε το ματς. Θα πρέπει να είμαστε πολύ περισσότερο φιλόδοξοι και είμαι πεπεισμένος ότι θα το καταφέρουμε, γι’ αυτό πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία των παικτών», τόνισε ο 56χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και κάποιοι παίκτες δεν αισθάνθηκαν καλά. Θα πρέπει να βελτιωθούμε σε ψυχολογία και φυσική κατάσταση. Αν συμβιβαζόμαστε με μια δεύτερη γραμμή, οκ… αλλά αν θέλουμε να είμαστε μια τοπ ομάδα, πρέπει να κάνουμε μεγάλα άλματα σε όλα. Πιστεύω πως με την είσοδο του Γαλανόπουλου ισορρόπησε το παιχνίδι. Δεχτήκαμε όμως δύο χαζά γκολ από δικά μας λάθη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα. Για το δεύτερο ημίχρονο είμαι ευχαριστημένος, αλλά δεχτήκαμε δύο γκολ με παράλογο τρόπο».

Για το -11 της ΑΕΚ από την κορυφή, είπε: «Είναι δύσκολα… Όμως δεν πήγαμε σήμερα στο -11, πριν από σήμερα ήμασταν στο -8. Μια ομάδα με φιλοδοξίες δεν μπορεί να παίζει τόσο πίσω. Για να κερδίσεις εδώ, όπως κάναμε στο παρελθόν, πρέπει να έχεις γερά πνευμόνια και να είσαι συγκεντρωμένος».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024