Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι

Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι

4-2-3-1 με… ποντάρισμα στον Φορτούνη από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Φουλ επίθεση ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα του ΄21. Και η πρώτη εντεκάδα της χρονιάς δείχνει τις προθέσεις του. Πριν από λίγο ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές το βασικό σχήμα κόντρα στην ΑΕΚ. Και αυτό μοιάζει να δημιουργήθηκε γύρω από την ικανότητα –αλλά και τη μεγάλη παράδοση κόντρα στην Ένωση- του Κώστα Φορτούνη.

Διάταξη 4-2-3-1. Με τον χαρισματικό μεσο-επιθετικό να κινείται ανάμεσα σε Βρουσάι (αριστερά) και Μπρούμα (δεξιά) επέλεξε ο 50άχρονος τεχνικός. Με τον Εμβιλά και τον Καμαρά στη μεσαία γραμμή. Και με τον Μπα να είναι ο παρτενέρ του Ρούμπεν Σεμέδο στην καρδιά της άμυνας. Κατά τα άλλα; Συνήθεις ύποπτοι.

Ο Σα μπροστά από την εστία. Ραφίνια και Χολέμπας στα δυο άκρα. Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Μια επιλογή που συνολικά παραπέμπει στον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός έκλεισε το ΄20. Με παίκτες που ήταν διαθέσιμοι και τότε. Και όχι για παράδειγμα με τον Ματιέ Βαλμπουενά που έχει να αγωνιστεί από τις 8 Νοέμβρη και εκείνη την αναμέτρηση στην Κρήτη.

Θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο ματς του ΟΑΚΑ (16/12) ανάμεσα στις δύο ομάδες, το γκολ για τον Ολυμπιακό το πέτυχε ο Μάριος Βρουσάι που συνολικά είχε αρκετά καλή απόδοση και που είδε τον προπονητή του να ανανεώνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του.

Θυμίζουμε επίσης ότι την τελευταία φορά που ο Μανόλο Χιμένεθ βρέθηκε στο Καραϊσκάκη ως τεχνικός της ΑΕΚ ηττήθηκε με 4-1 σε μια αναμέτρηση που τα δύο γκολ τα πέτυχε ο Φορτούνης και ένα από τα άλλα ο Μαντί Καμαρά.

Ποιος είπε ότι η παράδοση δεν παίζει ρόλο στο ποδόσφαιρο; Ειδικά σε μια νύχτα σαν αυτή που έρχεται. Σε μια αναμέτρηση που ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία νικώντας να εκτροχιάσει μάλλον οριστικά από την κουβέντα του τίτλου μια βασική του αντίπαλο.

Είναι στο -8 η ΑΕΚ. Εάν και εφόσον μπορεί να βρεθεί απόψε στο -11. Διόλου τυχαίο λοιπόν και το επιθετικό σχήμα των νταμπλούχων.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024