Γεννηματά : Το 2021 να πάρουμε τις ζωές μας πίσω
Με μια λιτή δήλωσή της για το νέο έτος η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά εύχεται το 2021 «να είναι η χρονιά που θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω» και μαζί με το 2020 να τελειώσει η περιπέτεια της πανδημίας.
Με μια λιτή δήλωσή της για το νέο έτος η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά εύχεται το 2021 «να είναι η χρονιά που θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω» και μαζί με το 2020 να τελειώσει η περιπέτεια της πανδημίας.
Αναλυτικά το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Φώφης Γεννηματά έχει ως εξής:
«Εύχομαι ολόψυχα το 2021 να είναι η χρονιά που θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω. Με υγεία, δύναμη και χαμόγελο. Με αισιοδοξία ότι αυτή η περιπέτεια θα τελειώσει εδώ. Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους».
Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, άκουσε σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς, διαδικτυακά, τα κάλαντα από τη «Χορωδία Επίσκεψης» της Κέρκυρας.
- Έκτακτο επίδομα παιδιού: Δεύτερος κύκλος πληρωμών τον Αύγουστο
- Ρωσία: Ουκρανική επίθεση με drone σε πολυκατοικία – Αναφορές για πιθανά θύματα
- Συνταγή: Μακαρόνια με κοκκινιστά κεφτεδάκια
- Η SpaceX έχασε 1,2 τρισ. κεφαλαιοποίηση σε ένα μήνα – Γερό «ξεπούλημα» στις μετοχές Τεχνητής Νοημοσύνης
- Ηπατίτιδα: Πλήρης έλεγχος ή και θεραπεία σε μια ασθένεια που δεν κάνει διακρίσεις
- Πώς τα δάση της Γαλλίας και της Ισπανίας μετατράπηκαν σε «προσάναμμα» – Οι άνεμοι και η «τέλεια καταιγίδα»
- Το γυάλινο μπολ που εξηγεί γιατί τα drones της Τεχεράνης επιβιώνουν των βομβαρδισμών
- Υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς σε 13 περιοχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/kristijan-arsov-viAo6P8yqHI-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442