Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαψεύδει η 5η ΥΠΕ την ακύρωση των εμβολιασμών στο Βόλο - Τι απαντά

Διαψεύδει η 5η ΥΠΕ την ακύρωση των εμβολιασμών στο Βόλο – Τι απαντά

Διαψεύδει τις καταγγελίες για αναβολή του εμβολιασμού υγειονομικών στο Βόλο, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ και υποστηρίζει ότι οι εμβολιασμοί του προσωπικού του νοσοκομείου θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ ο εμβολιασμός ήταν προγραμματισμένος για τη Δευτέρα ωστόσο δεν θα σταλθούν την Κυριακή τα εμβόλια

Διαψεύδει τις καταγγελίες και τα δημοσιεύματα για αναβολή του εμβολιασμού υγειονομικών στο νοσοκομείο του Βόλου, ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Φώτης Σερέτης, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι εμβολιασμοί του προσωπικού του νοσοκομείου του Βόλου θα πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα βάσει προγραμματισμού.

Δεν θα σταλούν την Κυριακή

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα e-thessalia.gr, o εμβολιασμός των υγειονομικών στο νοσοκομείο του Βόλου ήταν προγραμματισμένος για τη Δευτέρα ωστόσο αναβλήθηκε από την 5η ΥΠΕ χωρίς εξηγήσεις, καθώς δεν θα σταλθούν την Κυριακή τα εμβόλια, σύμφωνα με την ενημέρωση του υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Παπαγεωργίου. Η απόφαση αφορά επίσης τα Νοσοκομεία της Στερεάς Ελλάδας, όπου είχαν προγραμματιστεί εμβολιασμοί.

Μάλιστα η ιστοσελίδα κάνει λόγο για «χάος» με την οργάνωση του εμβολιασμού στη Στερεά Ελλάδα. Ενώ στο νοσοκομείο του Βόλου ήδη η Επιτροπή των υγειονομικών που είχε αναλάβει τους εμβολιασμούς ενημερώνει τηλεφωνικά γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για την ακύρωση των εμβολιασμών.

Tο επόμενο διάστημα βάσει προγραμματισμού

Στην απάντησή του στα δημοσιεύματα ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης αναφέρει αναλυτικά:

«Ουδέποτε αναβλήθηκε ο εμβολιασμός στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου καθότι αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται εμβολιασμοί σε εννέα (9) Νοσοκομεία της χώρας μεταξύ των οποίων και το ΠΓΝ Λάρισας, όπου οι εμβολιασμοί διεξάγονται ομαλά.

Το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπως και τα υπόλοιπα Νοσοκομεία της 5ης Υ.Πε., θα πραγματοποιήσουν τους εμβολιασμούς για το προσωπικό το επόμενο χρονικό διάστημα, βάσει προγραμματισμού.

Ήδη έχει δημιουργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου άρτια εξοπλισμένο Εμβολιαστικό Κέντρο και έχουν ολοκληρωθεί οι εκπαιδεύσεις του προσωπικού που θα πραγματοποιήσουν τους εμβολιασμούς».

Καμία εξήγηση

«Εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα και είμαστε σε θέση να ξέρουμε πως καμία εξήγηση δεν δόθηκε. Το Νοσοκομείο ήταν έτοιμο για 50 εμβολιασμούς καθημερινά, καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Εκτός από την ανακοίνωση της αναβολής δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση» τόνισαν μέλη της αρμόδιας επιτροπής του Νοσοκομείου στην e-thessalia.gr.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024