Η ΚΑΕ Άρης συνέχισε τις παρεμβάσεις της για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου, στο οποίο θεωρεί ότι αδικήθηκε. Μετά τις αναφορές της στα εγχώρια θεσμικά όργανα, αποφάσισε να διεθνοποιήσει το πρόβλημα.
Η ΚΑΕ Άρης απέστειλε επιστολή στη FIBA και στη Euroleague, με την οποία τις ενημερώνει για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τη ροδίτικη ομάδα και επισημαίνει το χαμηλό επίπεδο της διαιτητικής τριάδας.
Ακόμα, η επιστολή συνοδεύεται από βίντεο, στο οποίο καταγράφονται οι φάσεις που η ΚΑΕ Άρης ισχυρίζεται ότι αδικήθηκε.
Ο Ζοζέ Μουρίνιο ρωτήθηκε για το μέλλον του και αυτό που... δεν απάντησε, «φωτογραφίζει» περισσότερο από ποτέ την πιθανή επιστροφή του στη Μαδρίτη για τη Ρεάλ.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Τετάρτης (13/5, 19:30) για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την αποστολή του ντέρμπι.