Μια νέα χρονιά ξεκινά και επιφυλάσσει νέες ευκαιρίες και δώρα στην επαγγελματική ζωή ορισμένων ζωδίων.

Μπορεί άλλοι να βρουν τον έρωτα και άλλοι να αποκτήσουν ένα παιδί, ωστόσο τα παρακάτω ζώδια θα δουν την καριέρα τους να εκτοξεύεται το 2021

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσένα που ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο, σύμφωνα με το astrology.gr με τον Δία στον Υδροχόο και 10ο οίκο σου, το 2021 θα είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά.

Θα υπάρξουν ευνοϊκές αλλαγές φέτος, αλλά και γνωριμίες με ανθρώπους που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επαγγελματική επιτυχία.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνεις και μια αλλαγή στην καριέρα σου ή να αποκτήσεις φήμη.

Τύχη θα έχεις και από μια συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Δία στον 6ο οίκο σου (και μετά στον 7ο) το 2021 όχι μόνο θα βελτιωθούν οι συνθήκες της εργασίας σου ή οι σχέσεις που τους/τις συναδέλφους ή τους/τις υπαλλήλους σου, αλλά και να αναλάβεις ένα πρωταγωνιστικό ρόλο που πάντα ήθελες, να μεταπηδήσεις σε άλλο πόστο που σου ταιριάζει περισσότερο, να πάρεις μια προαγωγή ή bonus.

Αν δεν εργαζόσουν, τώρα πιθανόν να βρεις τη δουλειά που ήθελες, τόσο από την άποψη του περιβάλλοντος, όσο και των απολαβών.

ΖΥΓΟΣ

Το 2021, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα στα επαγγελματικά σου, αν βρίσκεσαι στο χώρο των επενδύσεων ή των επιχειρήσεων.

Εργατικός/η είσαι, ισορροπημένος/η και χωρίς εξάρσεις ή να μεγαλοπιάνεσαι, επίσης, είναι πολύ πιθανό ο Δίας στον 5ο ηλιακό σου οίκο να φέρει μια μεγάλη επιτυχία αναφορικά με τη δουλειά σου, ΑΛΛΑ όχι μέσω μιας συνεργασίας, μα μιας επένδυσης.

Το καλύτερο θα το καταφέρεις μόνος/η σου. Δεν αποκλείεται κιόλας να κερδίσεις ένα ποσό που θα διαθέσεις για να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

Μην ξεχνάς, εσύ του α’ δεκαημέρου, ότι ο Δίας για κάποιο χρονικό διάστημα το καλοκαίρι θα περάσει και στον 6ο οίκο σου, στους Ιχθύς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ είσαι ο επαγγελματίας του ζωδιακού. Έχεις φιλοδοξίες, δουλεύεις πολλές ώρες, υπομένεις και πετυχαίνεις στόχους κι όπως είναι γνωστό είχες όλο το 2020 τον Δία στο ζώδιό σου, παρέχοντάς σου τα μέσα και τους ανθρώπους για να τα καταφέρεις πιο εύκολα.

Δεδομένου ότι προσπάθησες και έκανες το καλύτερο που μπορούσες, η επιτυχία στη δουλειά σου είναι εξασφαλισμένη, αλλά και μια δικαίωση των κόπων σου, καθώς το 2021 έρχεται να σε βοηθήσει να την εξαργυρώσεις με χρήμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το «κοιμήσου εσύ κι η τύχη σου δουλεύει» ισχύει για σένα, αφού ο Δίας στον 12ο οίκο φέρνει ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου από το πουθενά και ανθρώπους πρόθυμους να σε στηρίξουν, έστω και χωρίς να φαίνονται, σε κάθε σου προσπάθεια.

Το παρασκήνιο δουλεύει υπέρ σου αυτή τη χρονιά μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, αφού και θα αναγνωριστεί η συμβολή σου από τα κατάλληλα άτομα και θα σου προσφερθούν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για να εδραιώσεις τη θέση σου ή ανέβεις σιγά-σιγά στην ιεραρχία.

Μετά που θα περάσει κιόλας στο ζώδιό σου, ποιος σε πιάνει!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο