Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποια ζώδια θα έχουν ένα τυχερό 2021 και θα «λάμψουν» ;

Ποια ζώδια θα έχουν ένα τυχερό 2021 και θα «λάμψουν» ;

Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα έχουν και δυσκολίες, δε σημαίνει όμως ότι δε θα είναι πιο ευνοημένα από τα υπόλοιπα ζώδια

Κάποια ζώδια αναμένεται να είναι πιο τυχερά φέτος και αυτό οφείλεται στις σημαντικές όψεις που θα έχουν από το καινούργιο έτος.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Σύμφωνα με το marieclaire.gr, θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή (ναι, υπομονή διάβασες κριέ) μέχρι τις 21 Μαρτίου όταν ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα μετακομίσουν στο ζώδιό σου.

Όταν συνυπάρχουν οι πλανήτες, ουσιαστικά ενισχύουν την ενέργεια με την οποία το κάθε ζώδιο είναι προικισμένο. Ο Ήλιος λοιπόν, είναι εκείνος που κυβερνά την ύπαρξή σου, το μέρος του εαυτού σου που πραγματικά δεν αλλάζει όσο και να μεγαλώσεις, ό,τι κι αν σου συμβεί στο ενδιάμεσο.

Η Αφροδίτη από την άλλη, ελέγχει τον τομέα της αγάπης, των χρημάτων και του σεξ και τον τρόπο με τον οποίο αντιδράς στον έρωτα και τη σεξουαλικότητα. Το «πάντρεμα» των παραπάνω μόνο ευοίωνο μπορεί να είναι και αυτό που πρέπει να περιμένεις είναι ένα «πικάντικο» 2021.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ερμής φέτος θα είναι με το μέρος σου. Προς το τέλος του Απριλίου ειδικά, θα σου δώσει ένα μάθημα για το πώς πρέπει να λες αυτό που σκέφτεσαι. Το διάστημα Μαρτίου-Απριλίου μπορεί να αποδειχθεί κάπως σκληρό μαζί σου, ωστόσο θα ανταμειφθείς αργότερα αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να ενδώσεις σε νέες συνεργασίες.

Από τις 20 Απριλίου και μετά, όταν ο Ερμής και ο Ήλιος δηλαδή θα συναντηθούν στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσουν να επικοινωνήσεις και να εκφράσεις επιτέλους όλα όσα επιθυμείς: τρυφερότητα και φροντίδα.

Το 2021 θα είναι η χρονιά που δε θα σε νοιάζει ιδιαίτερα η διατήρηση της τόσο αγαπημένης σου ρουτίνας και θα ξεκινήσεις να κυνηγάς αυτό που αγαπάς χωρίς να έχεις απώλεια ενέργειας και ισορροπιών. Κάν᾽το πράξη λοιπόν!

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Με τον Άρη (τον κυβερνήτη σου) να μπαίνει στο ζώδιό σου αμέσως μετά τις 20 Οκτωβρίου, θα είσαι στο στοιχείο σου μέχρι το τέλος του 2021.

Παρότι ο Άρης είναι ο πλανήτης του πολέμου και των συγκρούσεων -και σίγουρα δεν ακούγεται ιδιαίτερα βοηθητικός- αν τον εκμεταλλευθείς την παρουσία του εποικοδομητικά, η ενέργειά του θα σε στηρίξει όταν θα χρειαστεί να διεκδικήσεις όσα σου αναλογούν στη ζωή.

Ακριβώς επειδή είναι ο κυβερνήτης σου, έχεις ένα πλεονέκτημα: Σε αγαπάει και θα σε προσέχει τόσο ώστε να μη χρειάζεται να φοβάσαι να πεις τη γνώμη σου ή να αντιμετωπίσεις τους άλλους όταν πρόκειται για το κοινό καλό. Οπότε, βάλε τα όριά σου, κυνήγησε την προαγωγή που θέλεις και μείνε σταθερός στις απόψεις σου.

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024