Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιντς – Μπέρνλι 1-0 : Βαθμολογική… ανάσα για Λιντς

Λιντς – Μπέρνλι 1-0 : Βαθμολογική… ανάσα για Λιντς

Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα επικράτησε (1-0) της Μπέρνλι, σκαρφαλώνοντας στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Μπάμφορντ έδωσε τη λύση στη Λιντς από την άσπρη βούλα.

Η Λιντς ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο της Μπέρνλι, παίρνοντας βαθμολογική… ανάσα. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα μπορεί να αγχώθηκε, αλλά έφτασε στο τρίποντο (1-0) μια εβδομάδα μετά την εξάρα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με αυτή τη νίκη, τα «παγώνια» ανέβηκαν αρκετές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League, καθώς σκαρφάλωσαν στην 11η με 20 πόντους. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην 16η θέση με 13 βαθμούς.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Πόουπ ανέτρεψε τον Μπάμφορντ και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπάμφορντ, κάνοντας το 1-0 για τη Λιντς. Στο 15′ ο Ροδρίγο σούταρε από καλή θέση αλλά ο Πόουπ μπλόκαρε. Τέσσερα λεπτά μετά η Μπέρνλι σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ στον τερματοφύλακα.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει. Ωστόσο, το 1-0 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΛΙΝΤΣ: Μεσλιέ, Ντάλας, Άιλινγκ, Στρούικ, Αλιόσκι, Ραφίνια (70’Πόβεδα), Ροδρίγo (59’Ερνάντες), Φίλιπς, Κλιτς (67’Σάκλετον), Χάρισον, Μπάμφορντ.

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Πίτερς (74’Στίβενς), Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Τέιλρο, Μπράουνχιλ, Γουέστγουντ, Μπένσον (74’Ροντρίγκες), Μπαρνς, Γουντ.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024