Τα Χριστούγεννα του Covid-19 είναι λιτά και απέριττα, όπως ήταν τα Χριστούγεννα του παρελθόντος τότε που όλοι απλώς, ήταν ευγνώμονες για όσα έχουν.

Αν το καλοσκεφτείς, είναι μία σπουδαία ευκαιρία να βιώσουμε κι εμείς κάτι αντίστοιχο. Αnyway, το εορταστικό τραπέζι επιτρέπει μέχρι 9 άτομα οπότε κι εσύ, με δειλά βήματα και πολλή προσοχή, σκέφτεσαι να πας στο πατρικό σου, για να φας με τους γονείς σου και επιτέλους να τους δεις και λίγο.

Έλα όμως που έχεις και ένα αγόρι, το οποίο οι γονείς κάλεσαν μιας και το τραπέζι αυτό αποτελεί μία υπέροχη αφορμή για να γνωριστούν. Βέβαια, από τη στιγμή που του το ανακοίνωσες, έχεις παρατηρήσει μία άκρως αλλόκοτη συμπεριφορά από την πλευρά του, γεγονός που σε έχει βάλει σε σκέψεις.

Μήπως τελικά δεν θέλει να έρθει και τόσο πολύ σε αυτό το τραπέζι; Για δες παρακάτω σύμφωνα με το queen.gr…

Κάθε φορά που αναφέρεις το συγκεκριμένο τραπέζι…

Γίνεται λίγο έξαλλος, βγαίνει εκτός εαυτού, κοκκινίζει και βγάζει καπνούς από τα αυτιά; Χωρίς λόγο και αιτία, οτιδήποτε και αν πεις για τη συγκεκριμένη μέρα, είναι αρκετό για να τον βγάλει εκτός εαυτού. Τον ρώτησες τι να πάρετε στους γονείς σου, νευρίασε. Τον ρώτησες, μεταξύ σοβαρού και αστείου, τι θα φορέσει, ανέβασε πίεση! Γενικά, έχει έναν διάχυτο εκνευρισμό, ο οποίος δεν δικαιολογείται και πολύ. Ή μήπως δικαιολογείται;

Σου είπε μία απίθανη δικαιολογία για εκείνη την μέρα…

Την οποία τη σκέφτηκε λίγες μέρες μετά (εννοείται) και η οποία τόνιζε ότι δεν μπορεί να έρθει γιατί θα είναι καλεσμένος στους δικούς του γονείς.

Όταν βέβαια του ζήτησες να πας και εσύ μαζί, εκείνος σαν να… χολόσκασε και άρχισε να στα μασάει ότι τελικά δεν είναι και σίγουρο γιατί μπορεί να είναι και οι θείοι του και δεν θα ήθελε να μαζευτεί πολύς κόσμος. Συγνώμη φίλη μου, αλλά βγάζει τα πάντα από το μυαλό του!!!

Σου είπε την εξής ατάκα:

«Μήπως είναι πολύ νωρίς ακόμα»; Μα τι νωρίς φίλη μου, βγαίνετε ένα χρόνο σχεδόν και με όλα αυτά που συμβαίνουν, δεν έχετε μπορέσει να χαρείτε 5 πράγματα σαν ζευγάρι.

Βέβαια, και μόνο που ξεστόμισε το παραπάνω, μάλλον δεν είναι και πολύ έτοιμος για το μεγάλο βήμα. Μην τον πιέσεις και πολύ χρονιάρες μέρες. Υπάρχει καιρός ακόμα. Αν δεις βέβαια και συνεχίζεται όλο αυτό, μπορείς να του κάνεις μία ωραιότατη και ήρεμη κουβέντα.

Και τέλος πάντων μη σκας: Σκέψου τα εδέσματα που θα έχει φτιάξει η μαμά σου για το τραπέζι.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr