Στο «Goal» μίλησε ο Κάρλες Πουγιόλ και αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι.
Ο πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα τόνισε πως αν ο Αργεντινός είναι τυχερός και δεν έχει τραυματισμούς, θα μπορεί να παίζει σε τοπ επίπεδο μέχρι και τα 37 του.
Όσα είπε:
«Τώρα είναι 33 ετών και προσέχει τον εαυτό του. Εχει κίνητρο και την όρεξη. Νομίζω ότι έχει τρία ή τέσσερα χρόνια για να παίζει σ’ αυτό το επίπεδο εάν είναι αρκετά τυχερός και να μην έχει σοβαρούς τραυματισμούς, ώστε να συνεχίσει να παίζει με την ίδια επιθυμία, να βελτιώνεται και να συνεχίσει να κερδίζει. Νομίζω ότι θα έχουμε τον Λέο για λίγο ακόμη».
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!