Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένας 22χρονος αγοράζει τη Σάντερλαντ

Ένας 22χρονος αγοράζει τη Σάντερλαντ

Ο Κίριλ Λουί-Ντρεϊφίς, γιος του πρώην ιδιοκτήτη της Adidas και της Μαρσέιγ είναι μόλις 22 χρονών. Και αν η πώληση της Σάντερλαντ εγκριθεί, τότε θα γίνει ο νεότερος ιδιοκτήτης ομάδας στην Αγγλία

Η ιστορική Σάντερλαντ, άλλοτε ομάδα της Premier League, με κοινό που είναι από τα πιο πιστά στην Αγγλία, έχει… ξεπέσει στη League 1. Με πολλά οικονομικά προβλήματα και με κακή διαχείριση, η Σάντερλαντ δεν μπορεί να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας και όλοι αναζητούν τη διάδοχη κατάσταση στη διοίκηση που θα βγάλει την ομάδα από το τέλμα.

Αυτή η νέα τάξη πραγμάτων είναι πιθανό να ανακυρήξει τον Κίριλ Λουί-Ντρεϊφίς ως τον νεότερο ιδιοκτήτη ομάδας σε ολόκληρη την Αγγλία. Είναι μόλις 22 ετών. Και προέρχεται από οικογένεια που έχει εμπειρία στο ποδόσφαιρο.

Ο πατέρας του υπήρξε ιδιοκτήτης της Μαρσέιγ, αλλά και της Adidas. Ο 22χρονος Λουί-Ντρεϊφίς έχει… κολλήσει το μικρόβιο και ηγείται ενός επιχειρηματικού fund το οποίο συμφώνησε να αγοράσει το 80% των μετοχών της Σάντερλαντ.

Το οικονομικό αντίτιμο της συμφωνίας δεν έχει ανακοινωθεί, ούτε υπάρχει ακόμα έγκριση από την αγγλική ομοσπονδία. Ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτό αποτελεί θέμα χρόνου, η μεταβίβαση θα εγκριθεί και η Σάντερλαντ θα αλλάξει χέρια με στόχο να επιστρέψει στην… κανονικότητα.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024