Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GPS και κατοικίδια : Πόσο χρήσιμα μπορούν να είναι σε περίπτωση που εξαφανιστεί το ζωάκι σας ;

GPS και κατοικίδια : Πόσο χρήσιμα μπορούν να είναι σε περίπτωση που εξαφανιστεί το ζωάκι σας ;

Στο ακραίο σενάριο που χαθεί ένα κατοικίδιο, είναι αρκετά σημαντικό να έχουμε κάποιο σχέδιο που θα εφαρμοστεί άμεσα με στόχο να επιτευχθεί η εύρεσή του

Η προσπάθεια εύρεσης ενός χαμένου κατοικίδιου είναι μια εμπειρία που προκαλεί πόνο.

Τα προγράμματα παρακολούθησης κατοικίδιων GPS θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε καλύτερα τους πετ – φίλους σας και να ανησυχείτε λιγότερο για το πού βρίσκονται…

Καλό θα είναι σε κάθε περίπτωση να είμαστε πάντοτε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα σενάρια, όπως την πιθανότητα να χαθεί το κατοικίδιό μας, πριν αυτά μας «προκύψουν» στην πορεία και δεν έχουμε κάποιο σχέδιο για να ανταπεξέλθουμε.

Για αυτό κιόλας, το GPS που δείχνει πού βρίσκεται το χαμένο σας ζώακι και που μπορεί να το εντοπίσει με ακρίβεια, είναι η καλύτερη επιλογή.

GPS

Οι περισσότερες επιλογές βασίζονται σε δίκτυα 3G για το κινητό τους σήμα, αντί για δίκτυα 2G παλαιότερης γενιάς, τα οποία δεν είναι τόσο αξιόπιστα και αρχίζουν να καταργούνται.

Λίγοι ιχνηλάτες GPS βασίζονται σε δίκτυα 4G LTE – το ίδιο σήμα που χρησιμοποιεί το smartphone σας – καθώς το σήμα προκαλεί μεγαλύτερη πίεση στις μπαταρίες των ιχνηλατών.

Ένα κολάρο που ονομάζεται RAWR επιδιώκει να το αλλάξει, αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη. Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν κάθε GPS tracker pet απαιτεί μηνιαία συνδρομή για να την αξιοποιήσει κανείς πλήρως.

Ακριβώς όπως πληρώνετε έναν λογαριασμό για το τηλέφωνό σας, θα πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος για τη διατήρηση του GPS tracker συνδεδεμένου σε δίκτυο.

Για ιδιοκτήτες κατοικιδίων όπου μπορεί οι ίδιοι να μην έχουν πολλά λεφτά, υπάρχουν και επιλογές που δεν απαιτούν μηνιαία χρέωση, σύμφωνα με το bestproducts.com.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024