Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: «Κάποιος εισαγγελέας μπορεί να βγάλει λαβράκι από τη… Βέροια. Το νου σας»

Άρης: «Κάποιος εισαγγελέας μπορεί να βγάλει λαβράκι από τη… Βέροια. Το νου σας»

Η απάντηση του Άρη στη «διαρροή» του ΠΑΟΚ, προσθέτει ένα ακόμη κομμάτι στο «παζλ» των ημερών. Και στους υποψήφιους μπελάδες για τον Δικέφαλο του Βορρά

Στη… χαοτική πολιτική Επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, πριν από λίγη ώρα προέκυψε μια ακόμη επίθεση κατά πάντων. Λίγο για τον Άρη, λίγο για τον Ολυμπιακό. Λίγο γενικώς από μια ΠΑΕ που η αλήθεια είναι πως έχει επιλέξει έναν παράξενο δρόμο από την νύχτα που έγινε γνωστή η καταγγελία Σιαμπάνη για την σε βάρος του απόπειρα δωροδοκίας.

Ο ΠΑΟΚ λέει. Αλλά δεν κάνει. Και επί της ουσίας προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις. Δίχως στοιχεία. Δίχως μια συνοχή έστω. Αποφάσισε πριν από λίγο με μια διαρροή να εμπλέξει τον Ματέο Γκαρσία (!) και τον Ολυμπιακό: «επειδή η επίκληση εισαγγελέων για αόριστες κατηγορίες που εφευρίσκονται στο πόδι είναι εύκολη, καλύτερα να ασχοληθούν με ξεκάθαρες υποθέσεις, όπως η διαρροή της ΠΑΕ Άρης για αγορά του Ματέο Γκαρσία μέσω Ολυμπιακού» ήταν η θέση του μεταξύ άλλων.

Ο Άρης λοιπόν όχι μόνο σήκωσε το γάντι της πρόκλησης, αλλά με δική του διαρροή πριν από λίγο έδειξε έτοιμος να ανοίξει νέο «μέτωπο» για τον Δικέφαλο. Που δεν έχει μόνο όλη αυτή τη συζήτηση περι Σιαμπάνη αυτές τις ημέρες. Έχει πάντα και το σκάνδαλο πολυιδιοκτησίας με τη Ξάνθη. Έχει και τη σημερινή δήλωση του Μπέου πως πουλήθηκε ο Βόλος μέσω του Ζήση Βρύζα κλπ.

Και προσεχώς μπορεί να έχει κάτι και από.. Βέροια. «Ο εισαγγελέας μπορεί να ασχοληθεί ότι ώρα θέλει με τον Ματέο Γκαρσια και να εξακριβώσει ποιος πλήρωσε τη μεταγραφή και πως πληρώνεται ο παίκτης. Κάποιος εισαγγελέας μπορεί όμως να ασχοληθεί και με υποθέσεις της ΠΑΕ Βέροιας και να βγάλει λαυράκι… το νου σας …» ήταν η απάντηση των Κιτρινόμαυρων στον ΠΑΟΚ. Και το ροκ καλά κρατεί.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024