
Απόδραση με Σούσο για τη Σεβίλλη στο Μεστάγια (1-0)
Ένας κεραυνός του Σούσο στο 81' χάρισε τη νίκη στη Σεβίλλη απέναντι στη Βαλένθια. Ματσάρα και ισόπαλο με 2-2 το Έλτσε - Οσασούνα
Εκείνο το 4-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μεστάγια μοιάζει με… στοιχειωμένο για τη Βαλένθια. Από τότε έχει να κερδίσει. Εκείνη ήταν η μοναδική νίκη στα 11 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει. Τούτη τη φορά; Ήταν η Σεβίλλη που πέρασε νικήτρια από το γήπεδο των νυχτερίδων. Έστω και αν δυσκολεύτηκε, η ομάδα του Λοπετέγκι βρήκε γκολ με τον Σούσο προς το φινάλε και επέστρεψε στις νίκες και στην πρώτη εξάδα.
Η Σεβίλλη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, είχε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, πίεσε πολύ στο δεύτερο αλλά είχε πέσει πάνω στον Ντομένεκ που κατέβαζε ρολά.
Ωστόσο, σε μια κόντρα επίθεση στο 81′, ο Ζορντάν έβγαλε μαγική πάσα στον Σούσο, αυτός έτρεξε σχεδόν το μισό γήπεδο και με έναν κεραυνό έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης για ακόμα ένα στοπ στον τερματοφύλακα της Βαλένθια, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ για τη Σεβίλλη.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντομενέκ, Μανγκαλά (84′ Βαγιέχο), Γκάμπριελ (17’ Μολίνα), Γκαγιά (69’ Άλεξ Μπλάνκο), Ντιακαμπί, Βας, Τσερίσεβ (69’ Μούσα), Γουέδες, Ζέισον, Σολέρ, Γκόμες
ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νάβας (69’ Βιδάλ), Κάρλος, Κουντέ, Φερνάντο, Οκάμπος, Ακούνια, Σούσο (86′ Ελ Χανταντί), Χορδάν (86′ Γκούντελι), Όσκαρ Ροντρίγκσες( 69’ Ράκιτιτς), Ντε Γιονγ (59’ Εν Νεριρί)
- Αυτοκίνητο: Οι έλληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στη Β κατηγορία
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
