Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δώρα… τελευταίας τεχνολογίας: Οι καλύτερες επιλογές για τους αγαπημένους μας

Δώρα… τελευταίας τεχνολογίας: Οι καλύτερες επιλογές για τους αγαπημένους μας

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Huawei μας βοηθά να κάνουμε τα καλύτερα δώρα σε χριστουγεννιάτικες τιμές

Πώς μοιάζει το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο; Πρώτα από όλα, διαφέρει από άτομο σε άτομο. Ο βασικός μας στόχος, είναι να δούμε τους αγαπημένους μας να το χρησιμοποιούν και να το χαίρονται ξανά και ξανά, αφού θα κάνει την καθημερινότητά τους πιο ευχάριστη –ιδανικά, και πιο εύκολη. Επιπλέον, θα πρέπει να είναι και διασκεδαστικό. Όσο και αν χρειάζεται, για παράδειγμα, ο σύντροφός μας ένα καινούργιο σίδερο, δεν θέλουμε να μας θυμάται κάθε φορά που βαριεστημένα σιδερώνει τα ρούχα του γραφείου! Η χρυσή τομή λειτουργικότητας και απόλαυσης, ευτυχώς, υπάρχει, με τη μορφή της τεχνολογίας. Και χάρη στις χριστουγεννιάτικες προσφορές σε προϊόντα Huawei από το δίκτυο επίσημων συνεργατών της εταιρείας, φέτος μπορούμε να προσφέρουμε gadgets νέας γενιάς σε όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Huawei Xmas 2020

Από τις 14 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, οι τιμές των περισσότερων best sellers της Huawei είναι πραγματικά χριστουγεννιάτικες σε όλο το δίκτυο επίσημων συνεργατών της εταιρείας. Κορυφαία smartphones, wearables, laptops και tablets με χαρακτηριστικά τελευταίας γενιάς και υψηλή λειτουργικότητα, περιμένουν να κάνουν χαρούμενους τους αγαπημένους μας. Πώς, όμως, θα επιλέξετε το κατάλληλο για τον καθένα; Η τελική επιλογή είναι, φυσικά, στο χέρι σας, όμως ο παρακάτω (ενδεικτικός) οδηγός, μπορεί να σας «λύσει τα χέρια».

Τεχνολογία αιχμής για εκείνον

Είτε πρόκειται για τον μπαμπά, είτε για τον σύντροφο, είτε για τον κολλητό σας, ένα πράγμα είναι βέβαιο: Κανείς τους δεν θα έλεγε όχι σε ένα υπερσύγχρονο gadget. Με τους άνδρες να δίνουν συνήθως έμφαση στη χρηστικότητα –και να μην παραδέχονται ότι έχουν ανάγκη και να τους κακομαθαίνουν- είναι δική μας δουλειά να επιλέξουμε για εκείνους ένα δώρο που θα είναι ταυτόχρονα εργαλείο και παιχνίδι.

Για τον επαγγελματία

Οι καριερίστες της καρδιάς μας είναι βέβαιο πως θα ενθουσιαστούν με μια επιλογή όπως το Matebook X Pro, χάρη στην οθόνη Ultra FullView και τον πανίσχυρο επεξεργαστή του. Εκτός από τον κομψό σχεδιασμό του, το συγκεκριμένο laptop «τρέχει» σε ταχύτητες-ρεκόρ, ενώ χάρη στη λειτουργία Eye Comfort εξασφαλίζει ξεκούραστη εμπειρία χρήσης ακόμη και στις πιο σκληρές μέρες στη δουλειά.

Για τον γκατζετάκια

Όλοι έχουμε ένα φίλο που δεν πρόκειται ποτέ να… χορτάσει τεχνολογία. Τα Matebook D14 και Matebook 13 μπορούν να γίνουν οι καλύτεροί του φίλοι, αφού είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση χάρη στη φορητότητά τους, το εξαιρετικό τους design, τις εντυπωσιακές τους οθόνες (τα bezel είναι πρακτικά ανύπαρκτα) και τις διαρκείς επιδόσεις τους. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό που θα τους συγκινήσεις περισσότερο, πάντως, είναι η δυνατότητα που τους δίνουν να συνδέουν με ένα άγγιγμα το smartphone με το laptop τους, μέσω της λειτουργίας HUAWEI Share OneHop, ώστε να μπορούν να δουλεύουν σε ένα περιβάλλον.

Για τον gamer ή τον καλλιτέχνη

Τι κοινό έχει ο αδερφός σας που λατρεύει το ατέλειωτο gaming, με τον κολλητό σας που αγαπά τη ζωγραφική; Και οι δύο θα ενθουσιαστούν αν βρουν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους ένα MatePad Pro. Το υβριδικό tablet/laptop, χάρη στο ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και τη γραφίδα του, είναι η απόλυτη συσκευή για διάβασμα, gaming και ταινίες, ενώ μπορεί να χρησιμεύσει εξίσου καλά και ως επαγγελματικό εργαλείο.

Για τον fitness master

Τώρα που τα γυμναστήρια είναι κλειστά και οι personal trainer δεν μπορούν να έρθουν στα σπίτια μας, οι πιο αθλητικοί μας φίλοι δεν περνούν και τόσο καλά. Ένα Huawei Watch GT2 Pro, θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να διατηρούν πλήρη εικόνα της σωματικής ευεξίας και υγείας τους. Με περισσότερα από 100 προγράμματα άθλησης, ενσωματωμένο GPS και 5ATM αδιαβροχοποίηση, αλλά και με συστήματα παρακολούθησης ύπνου, καρδιακών παλμών, άγχους και κορεσμού οξυγόνου αίματος (SPO2), θα γίνει ο καλύτερος σύντροφος στις προπονήσεις τους και όχι μόνο.

Design που συναρπάζει για εκείνη

Αν πιστεύετε ότι οι γυναίκες δεν αγαπούν την τεχνολογία όσο και οι άνδρες, μάλλον δεν έχετε δώσει αρκετή σημασία στις καθημερινές τους συνήθειες. Από την εργασία και τη διασκέδασή τους, μέχρι τα χόμπι και την επικοινωνία τους με τους άλλους, οι smart συσκευές είναι ίσως τα σημαντικότερα αντικείμενα στην καθημερινότητά τους. Η μόνη διαφορά; Στην περίπτωση των γυναικών, μπορείτε να τολμήσετε και πιο ενδιαφέρουσες επιλογές από άποψη design.

Για την fit fashionista

Η κολλητή που πιστεύει ακράδαντα ότι «η άθληση δίνει ζωή», θα ξετρελαθεί ανοίγοντας το δώρο της και ανακαλύπτοντας το Watch Fit, το πρώτο smartwatch της Huawei με παραλληλόγραμμη οθόνη. Το κομψό design του θα την κάνει να μην το βγάζει ποτέ από τον καρπό της, ενώ τα 96 προγράμματα προπόνησης και τα εντυπωσιακά animations του θα τη βοηθήσουν να κερδίσει τα μέγιστα από τη γυμναστική της. Παράλληλα, μέσα από τη λειτουργία καταγραφής καρδιακών παλμών, ύπνου, στρες και κορεσμού οξυγόνου στο αίμα (SPO2) και την εφαρμογή παρακολούθησης του εμμηνορροϊκού κύκλου, θα της επιτρέπει να ξέρει πάντα κάθε πολύτιμη πληροφορία για το σώμα της.

Για τη λάτρη του minimal

Τι θα μπορούσατε να πάρετε για εκείνη τη φίλη που θα ήθελε πολύ ένα smartwatch, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να απαρνηθεί τις κλασικές γραμμές; Τα GT2 Female Gold και GT2 Female White είναι φτιαγμένα για εκείνη, αφού συνδυάζουν τα έξυπνα features και τα δεκάδες προγράμματα προπόνησης των smartwatches της Huawei με την διαχρονική εικόνα ενός κομψού ρολογιού.

Για την περιπετειώδη

Μπορεί το 2020 να την ανάγκασε να αφήσει για λίγο τα ταξίδια, όμως ξέρετε πολύ καλά ότι ήδη προετοιμάζεται ψυχολογικά για τις επόμενες εξερευνήσεις της. Ο λόγος για τη φίλη που συνήθιζε να «κλείνει» τα αεροπορικά εισιτήρια πέντε-πέντε και είχε πάντα μια συναρπαστική ιστορία από κάποιο άγνωστο τόπο. Την επόμενη φορά που θα επιβιβαστεί, θα έχει μαζί της και το P40 Lite ή P40 Lite E που θα της χαρίσετε, για να φέρει πίσω άψογες φωτογραφικές λήψεις και να μπορεί να επικοινωνεί μαζί σας από όπου και αν βρίσκεται.

Πολυσυσκευές για τα παιδιά

Όλα τα παιδιά είναι μοναδικά, όμως μοιράζονται (τουλάχιστον) δύο σημαντικά χαρακτηριστικά: Πρώτον, περιμένουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους ήδη από… τις 2 Ιανουαρίου της προηγούμενης χρονιάς. Και δεύτερον, μαγεύονται από τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Φέτος, που ακόμη και η εκπαίδευσή τους περνά μέσα από την οθόνη, ποιο δώρο θα μπορούσε να είναι καλύτερο από μια έξυπνη συσκευή;

Για όλες τις ώρες

Υπολογιστής, σχολικό εργαλείο ή μίνι τηλεόραση; Το MatePad μπορεί να ικανοποιήσει όλες αυτές τις ανάγκες, χάρη στη μεγάλη οθόνη, τον ισχυρό επεξεργαστή και την πληθώρα έξυπνων λειτουργιών του. Με βάρος που δεν ξεπερνά τα 490 γρ. θα μπορεί να το μεταφέρει παντού μαζί του, ενώ χάρη στην «έξυπνη» λειτουργία του, θα έχει πάντα αρκετή μπαταρία για όποιο λόγο και αν το χρειάζεται.

Για ευαίσθητα ματάκια

Τα μάτια του δεν θα γίνουν… τετράγωνα, χάρη στα έξι επίπεδα φίλτρων που έχει εγκατεστημένα για τη μέγιστη προστασία τους το MatePad T10s. Το premium tablet της Huawei είναι ιδανικό για αναπαραγωγή multimedia χάρη στο σύστημα ήχου Herman Cardon, ενώ είναι ειδικά προσχεδιασμένο για παιδιά, έχοντας ενσωματωμένες ρυθμίσεις γονικού ελέγχου.

Για να το μοιράζεται με τη μαμά

Τα MatePad T5 και MatePad T3, με τη σφραγίδα ποιότητας και τις υψηλές επιδόσεις Huawei, εγγυώνται απολαυστική και ασφαλή χρήση από όλη την οικογένεια –και κυρίως από τα πιτσιρίκια.

Για να ξέρουμε πάντα που βρίσκεται

Καθώς μεγαλώνουν και γίνονται όλο και πιο ανεξάρτητα, ένα λειτουργικό smartphone είναι κάτι περισσότερο από διασκεδαστικό αξεσουάρ: Αποτελεί απαραίτητο εργαλείο, που επιτρέπει στους γονείς να γνωρίζουν πάντα ότι το (πρώην) μικρό τους είναι ασφαλές. Επιλέγοντας το Y6P ή το Y5P, θα καλύπτουν και κάθε άλλη ανάγκη τους, αφού πρόκειται για smartphones που ανταποκρίνονται γρήγορα στο multitasking και είναι ιδανικά για αναπαραγωγή multimedia, πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων και gaming.

Αγαπημένα δώρα για κάθε αγαπημένο μας πρόσωπο

Από το P40 Pro, τη ναυαρχίδα της σειράς P40 που αναδείχθηκε σε «best photo smartphone 2020», μέχρι τα P30 Pro, Nova 5T, P Smart 2021 και P Smart S, που καλύπτουν όλα τα budget και όλα τα γούστα, τα smartphones της Huawei αποτελούν ιδανικές λύσεις δώρων για τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους γύρω μας. παράλληλα, τα Watch GT2 και Watch GT2e, τα κορυφαία smartwatches της εξελιγμένης σειράς wearables της Huawei είναι κατάλληλα τόσο για τους λάτρεις του αθλητισμού, όσο και για εκείνους που θέλουν να παρακολουθούν συνολικά την υγεία τους.

Όλα τα παραπάνω μαγικά δώρα, και πολλές ακόμη επιλογές, μπορείτε να ανακαλύψετε σε ειδικές χριστουγεννιάτικες τιμές στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei. Μπορείτε να τα αναζητήσετε στα καταστήματα www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, Wind, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024