Μπαρτσελόνα : «Ο Ερτέλ είναι απελπισμένος, οδηγείται προς την έξοδο»
Ο Τόμας Ερτέλ είναι προβληματισμένος στη Μπαρτσελόνα, καθώς δεν χρησιμοποιείται αρκετά από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και σύμφωνα δημοσιογράφους από την Ισπανία θα αποχωρήσει από τους Καταλανούς.
Ο Τόμας Ερτέλ δεν διανύει τις καλύτερες μέρες του στη Μπαρτσελόνα, καθώς στο ματς κόντρα στη Χίμκι έμεινε στον πάγκο για ολόκληρο το 40λεπτο.
Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, φαίνεται πως δεν συμπεριλαμβάνει τον Γάλλο γκαρντ στα πλάνα του και αυτό τον έχει οδηγήσει… στην απελπισία.
Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο Καταλανός δημοσιογράφος, Χοσέ Ιγκνάσιο Ουγκέ, ο Ερτέλ σκέφτεται μόνο την αποχώρησή του από την ομάδα.
Η παρουσία του Νικ Καλάθη έχει περιορίσει κατά πολύ τον ρόλο του στο ρόστερ, με αποτέλεσμα να θεωρείται πλέον ξένο σώμα στη Βαρκελώνη. Η Φενερμπαχτσέ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
Jasikevicius nunca ha sido fan de Heurtel pero cuando llegó al Barça el francés tenía un año más de contrato y optó por intentar sumarle a su causa. Al no conseguirlo, redujo su protagonismo y eso acabó por desquiciar a Heurtel, que está desesperado por irse.
— Jose Ignacio Huguet (@josehuguet) December 19, 2020
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442