Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έχασε κι άλλο έδαφος η Μπάρτσα (2-2)

Έχασε κι άλλο έδαφος η Μπάρτσα (2-2)

Ακόμη μια γκέλα για την Μπαρτσελόνα του Ρόναλντ Κούμαν που έμεινε στο 2-2 με τη Βαλένθια στου «Καμπ Νόου», βλέποντας τη διαφορά της από την κορυφή να αυξάνεται στους 8 βαθμούς. Έγραψε ιστορία ο Μέσι καθώς ισοφάρισε το ρεκόρ του Πελέ με τα περισσότερα γκολ (643) με μόνο μια ομάδα.

Νέο στραβοπάτημα για την Μπαρτσελόνα… Οι «μπλαουγκράνα» δεν κατάφεραν να σπάσουν την αντίσταση της αξιόμαχης Βαλένθια, μένοντας στο 2-2 με τις «νυχτερίδες» στο «Καμπ Νόου». Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ωστόσο Ντομενέκ και αστοχία της στέρησαν τους τρεις βαθμούς και πλέον το κυνήγι της Ατλέτικο γίνεται ακόμη πιο δύσκολο…

Στο -8 από τους «ροχιμπλάνκος» οι Καταλανοί, με την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε να έχει μάλιστα και έναν αγώνα λιγότερο.

Το ματς

Χωρίς την κλασική ευκαιρία κύλησαν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με την Μπαρτσελόνα να έχει μια ανούσια κατοχή. Η Βαλένθια ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη όταν στο 29ο λεπτό ο Μάξι Γκόμεζ προσπάθησε να νικήσει τον Τερ Στέγκεν με μια κεφαλιά, με τον Γερμανό ωστόσο να βγάζει σε κόρνερ με μια εκπληκτική επέμβση.

Οι «μπλαουγκράνα» δεν έλαβαν το πρώτο μήνυμα… και η Βαλένθια τους έκανε να το πληρώσουν. Στο κόρνερ της φάσης, ο Ντιακαμπί βρέθηκε εντελώς μόνος στην καρδιά της περιοχής και έγραψε το 1-0 για τις «νυχτερίδες».

Η Μπαρτσελόνα άρχισε να πιέζει, με τον Γκριεζμάν να χάνει μια σημαντική ευκαιρία τέσσερα λεπτά αργότερα. Στο 45ο λεπτό, έπειτα από μια περιπετειώδης φάση, ο Μέσι έβαλε την μπάλα στα δίχτυα του ανίκητου Ντομενέκ ο οποίος κατάφερε να αποκρούσει αρχικά το πέναλτι του Αργεντινού.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα μπήκε σαφώς πιο ανεβασμένη, καταφέρνοντας να πάρει νωρίς το προβάδισμα. Με ένα εκπληκτικό γυριστό του κεντρικού αμυντικού Ρόναλντ Αραούχο, οι Καταλανοί έφεραν τούμπα το ματς, περνώντας μπροστά με 2-1 στο 52ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο κατάφεραν να απαντήσουν. Ο Μάξι Γκόμεζ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Γκαγιά και με μια απλή προβολή έφερε το ματς και πάλι στα ίσα.

Με κύρια πηγή κινδύνου τον Μέσι, η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να πάρει και πάλι το προβάδισμα, ωστόσο ο Ντομενέκ φώναξε «παρών» όσες φορές χρειάστηκε, κρατώντας το 2-2 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Μινγκέθα, Αραούχο, Ντεστ, Μπούσκετς (46’ Ντε Γιονγκ), Πέδρι (86’ Πιάνιτς), Κοουτίνιο (78’Λενγκλε), Μέσι, Γκριεζμάν (73’ Τρινκάο), Μπρέθγουεϊτ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντομενέκ, Γκαγιά, Ντιακαμπί, Γκάμπριελ, Βας, Τσερίσεβ (90’ Λι Κανγκ Ιν), Γουέδες (87’ Βαγιεχο), Σολέρ, Ράτσιτς, Μούσα (43’ Άλεξ Μπλάνκο), Γκόμες

Sports in

Ολυμπιακός: Μια φωτόλουστη χρονιά!

Το μότο των ιθυνόντων είναι «δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024