Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρούτσος : «Οπου μου ζητηθεί θα παίξω και θα τα δώσω όλα»

Ανδρούτσος : «Οπου μου ζητηθεί θα παίξω και θα τα δώσω όλα»

Ο άσος του Ολυμπιακού μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε ότι είναι έτοιμος να παίξει και να τα δώσει όλα για να βοηθήσει την ομάδα.

Ετοιμος να αγωνιστεί σε όποια θέση του ζητηθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Ο άσος των Πειραιωτών μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε ότι η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Λαμία τον βοήθησε να ανέβει ψυχολογικά και πλέον είναι έτοιμος να προσφέρει και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

«Με βοήθησε πολύ η συμμετοχή μου με τη Λαμία. Ανέβασε την ψυχολογία μου, το ότι έπαιξα, όπου με έβαλε ο προπονητής μου», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Έχω παίξει σε πολλές θέσεις. Το έχω ξαναπεί. Όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου να είμαι, θα είμαι. Και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συνέχεια μαθαίνουμε. Σίγουρα υπήρξαν λάθη. Κοιτάμε να τα διορθώσουμε για τη συνέχεια. Σίγουρα δεν μας βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος. Αλλά πιστεύω η συγκέντρωση στο παιχνίδι, είναι αυτό που θα μας βοηθήσει, για τη συνέχεια», ανέφερε αρχικά ο Ανδρούτσος, για το ματς με την ΑΕΚ.

«Είμαστε επαγγελματίες. Σίγουρα δεν βοηθάει (σ.σ. ο κακός αγωνιστικός χώρος) για εμάς που θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά οφείλουμε και προσπαθούμε να προσαρμοζόμαστε. Τώρα θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με τη Λάρισα. Να είμαστε εξ αρχής πολύ συγκεντρωμένοι», συνέχισε.

«Θα έχει κύριο ρόλο η συγκέντρωση. Είμαστε ακόμη εδώ, παρότι έρχονται οι γιορτές. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Θα κοιτάξουμε αυτό το παιχνίδι όπως όλα. Το ότι η ΑΕΛ δεν τα έχει πάει καλά, έως τώρα, δεν πρέπει να μας καθησυχάσει», πρόσθεσε.

«Με βοήθησε πολύ η συμμετοχή μου με τη Λαμία. Ανέβασε την ψυχολογία μου, το ότι έπαιξα, όπου με έβαλε ο προπονητής μου. Με βοηθούν και οι συμπαίκτες μου, στις προπονήσεις, αφού αυτές είναι υψηλού επιπέδου. Έτσι, όλοι όσοι παίζουν ή δεν παίζουν, είναι έτοιμοι να μπουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν», είπε ακολούθως, για να καταλήξει:

«Έχω παίξει σε πολλές θέσεις. Το έχω ξαναπεί. Όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου να είμαι, θα είμαι. Και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024