Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρουσάι : Όνειρό μου να σκοράρω με τον Ολυμπιακό σε ντέρμπι

Βρουσάι : Όνειρό μου να σκοράρω με τον Ολυμπιακό σε ντέρμπι

Για το όνειρο του να σκοράρει με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ντέρμπι μίλησε ο Μάριος Βρουσάι, ενώ έκανε αναφορά και για τον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ που δυσκόλεψε τις ερυθρόλευκους…

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού πέτυχε χθες απέναντι στην ΑΕΚ ο Μάριος Βρουσάι. Ο 22χρονος επιθετικός μίλησε για το παιδικό του όνειρο το οποίο ήταν να σκοράρει με τους ερυθρόλευκους σε κάποιο ντέρμπι, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και για τον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ που δυσκόλεψε τον τρόπο του παιχνιδιού της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού:

Για το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό: «Ονειρευόμουν από τις Ακαδημίες να πετύχω ένα γκολ σε ντέρμπι με την πρώτη ομάδα. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ωστόσο δεν χάσαμε, συνεχίζουμε, έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και κρατάμε τον έναν βαθμό».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα από εδώ και στο εξής: «Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε, να μαζεύουμε κάθε φορά από τρεις βαθμούς, ώστε να συνεχίσουμε την πορεία μας μέχρι το τέλος και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για τον κακό αγωνιστικό χώρο: «Μας δυσκόλεψε ο αγωνιστικός χώρος, δεν τον περιμέναμε έτσι. Η δουλειά μας είναι να παίζουμε σε κάθε γήπεδο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με τον τρόπο που ξέρουμε ακόμη και αν δεν μας βόλευε ο αγωνιστικός χώρος».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024