Γιαννιτσά : Ρομά εισέβαλαν στο νοσοκομείο κι άρπαξαν ασθενή με κοροναϊό
Τα άτομα αφού απείλησαν και επιτέθηκαν φραστικά σε όσους προσπάθησαν να τους σταματήσουν, έφτασαν χωρίς κανένα μέτρο προστασίας στην κλινική covid του νοσοκομείου και άρπαξαν άρον άρον τον Ρομά που νοσηλευόταν με κοροναϊό.
Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα την Τετάρτη στο νοσοκομείο Γιαννιτσών.
Ομάδα 5 Ρομά εισέβαλε το μεσημέρι στο νοσοκομείο, έσπρωξαν τον κόσμο, μπήκαν στη μονάδα Covid όπου νοσηλευόταν συγγενής τους, ο οποίος ήταν με τον ορό, και τον πήραν.
Οι δύο γιοι του ασθενούς εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τις αρχές, ωστόσο ο ασθενής δεν έχει βρεθεί ακόμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγγενείς πιστεύουν ότι ο άνθρωπός τους κόλλησε τον κοροναϊό εντός του νοσοκομείου.
Μιλώντας στο Thestival ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, επισημαίνει ότι: «ότι η διασπορά του ιού μπορεί να είναι ανυπολόγιστη. Οι συνάδελφοι δεν μπόρεσαν να τους σταματήσουν. Έσπρωχναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Είναι ασύλληπτο αυτό που έγινε».
Τα υπόλοιπα εμπλεκόμενα άτομα έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.
- Καλά Χριστούγεννα στις κυρίες, τους κυρίους και τους Αγιοβασίληδες του μόχθου
- Δημοτικό Κοινωνικό Φαρμακείο ιδρύει δήμος της Κρήτης
- Πότε έμαθε ο άνθρωπος να ανάβει φωτιά; Τουλάχιστον 400.000 χρόνια πριν τον Προμηθέα
- Τρία χρόνια στον Ολυμπιακό έκλεισε ο Ροντινέι: Ο «πολεμιστής» που αγαπήθηκε όσο λίγοι
- Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου στις ΗΠΑ – Λίστα με εχθρούς του έθνους καταρτίζει το FBI
- Γιατί ένας δισεκατομμυριούχος CEO πιστεύει πως η Gen Z σκέφτεται ήδη την συνταξιοδότηση;


