Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο : «Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό στο στυλ που εκτελώ βολές»

Αντετοκούνμπο : «Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό στο στυλ που εκτελώ βολές»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τα ποσοστά του στις βολές, ενώ απάντησε και στο αν έχει αλλάξει κάτι στο στυλ που εκτελεί από τη γραμμή της… φιλανθρωπίας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε 25 λεπτά στον πρώτο φιλικό αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς στην preseason, κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς, με τα «ελάφια» να χάνουν με σκορ 112-102.

Ο «Greek Freak» ολοκλήρωσε τον αγώνα κάνοντας double-dοuble με 25 πόντους, 10 ριμπάουντ και 1 ασίστ, ωστόσο η είδηση ήταν η πολύ καλή εικόνα που ‘έδειξε στις βολές, έχοντας 6/7.

Πολλά Μέσα στην Αμερική παρατήρησαν πως ο Γιάννης έχει αλλάξει κάτι στο στυλ που εκτελεί και τόνισαν πως αυτός ήταν ο λόγος της βελτίωσης του.

Για το θέμα αυτό ρωτήθηκε ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο, με τον σούπερ σταρ των Μπακς να απαντά πως δεν έχει αλλάξει κάτι στο στυλ του, πέραν της αλλαγής που είχε κάνει πριν 1,5 μήνα, ενώ επισήμανε πως έτσι σουτάρει και έτσι θα προχωρήσει μέσα στη σεζόν.

«Όχι, δεν υπάρχει τίποτα διαφορετικό στο στυλ μου. Προσπαθώ απλά να μην το σκέφτομαι. Προφανώς και πριν 1,5 μήνα, είχα αλλάξει κάτι, όμως τώρα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Δεν σκέφτομαι καθόλου αυτό το θέμα. Έτσι σουτάρω τώρα βολές, έτσι θα προχωρήσω», ήταν τα λόγια του «Greek Freak».

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024