Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Ντου» Γκαγκάτση: «Ρε γαμ..., μαλ... διαιτητή»

«Ντου» Γκαγκάτση: «Ρε γαμ…, μαλ… διαιτητή»

«Ντου» από τον Μάκη Γκαγκάτση και τον Χρήστο Καρυπίδη στους διαιτητές της αναμέτρησης στο ημίχρονο του ντέρμπι. Χυδαίες εκφράσεις από τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ προς τον διαιτητή για το πέναλτι.

Άγριο «ντου» στα αποδυτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου του ντέρμπι Αρης – ΠΑΟΚ από ανθρώπους του ΠΑΟΚ προς τους διαιτητές της συνάντησης.

Παρά το γεγονός πως οι διαιτητές έχουν χαριστεί στον ΠΑΟΚ και του επιτρέπουν να παίζει ακόμα με 11 παίκτες, ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Χρήστος Καρυπίδης και η… συνοδεία τους την «έπεσαν» άγρια στους διαιτητές και αν δεν βρίσκονταν οι ψυχραιμότεροι να τους αποτρέψουν, θα είχαμε σκήνες… φαρ ουέστ από τους μαινόμενους αξιωματούχους του δικεφάλου.

Με το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου, ο Χρήστος Καρυπίδης και η συνοδεία του κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια και έκαναν άγριο… ντου στους διαιτητές, με τον μεγαλομέτοχο του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη να βρίσκεται στο σημείο για να τους αποτρέψει και να τους διώξει από το γραφείο του Ολλανδού.

Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε ο Μάκης Γκαγκάτσης ο οποίος με χυδαίες εκφράσεις έβριζε τον διαιτητή της συνάντησης. Μάλιστα ο Γκαγκάτσης ήταν σε τόσο έξαλλη κατάσταση, που αν δεν είχαν μπει στη μέση οι άνθρωποι του Άρη για να απωθήσουν τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ με τη συνοδεία του, τότε θα πράγματα μπορεί να είχαν ξεφύγει και να ζούσαμε στιγμές που δεν έχουμε ξανά ζήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γκαγκάτσης, την ώρα του πέναλτι, φώναζε και έβριζε τον διαιτητή από το σημείο που βρισκόταν. Μάλιστα ακούστηκε να λέει: «Πήγαινε δες στο VAR ρε γαμ.. μαλ.. διαιτητή, πήγαινε να δεις στο VAR ρε μαλ… Εχει κάνει θέατρο. Εϊναι θεατρίνοι. Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι», με τα λόγια του να ακούγονται καθαρά στο άδειο γήπεδο.

Sports in

Φοβερή ατάκα Παπανικολάου: «Ο Λάρι είναι μια κατηγορία μόνος του, έχει δώσει μπόλικο ψωμάκι» (vid)

Η καλύτερη, η χειρότερη και η πιο αστεία στιγμή τη φετινή σεζόν στην Euroleague… part 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024