The Bachelor : Οι δηλώσεις του Έκτορα Μποτρίνι δείχνουν κάτι να ξέρει…για τον Παναγιώτη
Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει ήδη πάρει την τελική του απόφαση
Στην τελική ευθεία έχει μπει το «The Bachelor», καθώς τέσσερα κορίτσια έχουν απομείνει στη βίλα και την Παρασκευή που μας έρχεται ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα έχει φτάσει στην τελική του απόφαση.
Στο επεισόδιο της Πέμπτης ο Παναγιώτης θέλησε να δει τι είδους «μαγειρικές ικανότητες» έχουν οι γυναίκες και ο Έκτορας Μποτρίνι βρέθηκε στη βίλα.
Το Σάββατο ο Έκτορας Μποτρίνι μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει ήδη πάρει την τελική του απόφαση.
Δηλώσεις Μποτρίνι
«Ενώ ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, η Αντζελίνα ήταν πολύ καλή στο μαγειρικό κομμάτι, από τη στιγμή που μπήκε ο Παναγιώτης μέσα, χαθήκαν όλα. Έχασαν το παιχνίδι. Προσπαθούσαν να εντυπωσιάσουν τον Παναγιώτη και έγινε εκεί… άστα να πάνε. Η Αντζελίνα ήταν καλύτερη, η Σία ήταν η Μαντάμ Σουσού. Αν θέλει να φάει καλά, πρέπει να πάρει την Αντζελίνα.
Στο μυαλό του νομίζω είναι ξεκάθαρο πλέον. Νομίζω έχει αποφασίσει.», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έκτορας Μποτρίνι.
- Νέος σύγχρονος χώρος υπαίθριας άθλησης στο πάρκο Δηλαβέρη από τον Δήμο Πειραιά
- Η στιγμή που drone χτυπάει το ελληνικό συμφερόντων τάνκερ Delta Harmony στη Μαύρη Θάλασσα
- Τζον Φορτέ: Πέθανε ο μουσικός των Fugees σε ηλικία 50 ετών
- Πλακιάς για πολιτικοποίηση Καρυστιανού: «Αν ζητήσει να πάνε δίπλα της συγγενείς θυμάτων, δεν θα πάει κανένας»
- Από ΑΠΕ το ήμισυ της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα
- Αναστάτωση στο Παγκράτι: Άνοιξε τρύπα στο έδαφος, «ρούφηξε» κολώνα