Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βασίλισσα» η Ρεάλ, πήρε το ντέρμπι της Μαδρίτης (2-0)

«Βασίλισσα» η Ρεάλ, πήρε το ντέρμπι της Μαδρίτης (2-0)

Η Ρεάλ πήρε μία ακόμη σημαντικότατη νίκη μέσα σε λίγες μέρες, καθώς επικράτησε 2-0 της Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης και πλέον βρίσκεται στο -3 από την κορυφή της La Liga.

Έπαιξε σαν «Βασίλισσα»! Η Ρεάλ μετέτρεψε το ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο σε μία καθαρή νίκη με 2-0, στο «Alfredo di Stefano Stadium» και πλησίασε αρκετά στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Για την ακρίβεια, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν πλέον βρίσκεται στην 3η θέση με 23 βαθμούς και είναι στο -3 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης που έχει 26 (οι «ροχιμπλάνκος» βέβαια έχουν ένα ματς λιγότερο). Στη 2η θέση είναι η έκπληξη Σοσιεδάδ με 25 βαθμούς, ενώ έχει τους ίδιους αγώνες με τη Ρεάλ (12).

Επόμενα ματς εντός έδρας και για τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Η Ρεάλ κόντρα στην Μπιλμπάο στις 15 Δεκέμβρη και η Ατλέτικο με την Έλτσε στις 19 του μηνός.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ατλέτικο «έτρεχε» αήττητο σερί 26 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα. Τελευταία της ήττα ήταν τον Φεβρουάριο του 2020 από τη… Ρεάλ. Και απόψε την νίκησε ξανά η Ρεάλ! Μετά τις Σεβίλλη (0-1) και Γκλάντμπαχ (2-0), ήταν η ώρα της Ατλέτικο να… πέσει στα δίχτυα της Βασίλισσας!

Στην αποψινή αναμέτρηση η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε πολύ πιο δυνατά και αποφασισμένη, εν αντιθέσει με την αντίπαλό της. Μόλις στο 15′, έγινε το 1-0 για τους «μερένχες». Ο Τόνι Κρόος εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Κασεμίρο ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Γιαν Όμπλακ για το 1-0.

Η Ατλέτικο ή καλύτερα το… φάντασμά της, είχε μείνει στα… αποδυτήρια, με αποτέλεσμα η Ρεάλ να κάνει ό,τι θέλει και σε κανένα σημείο να μην ανησυχεί ιδιαίτερα πως θα παραβιαστεί η εστία. Και στο 62′ διαμορφώθηκε το τελικό 2-0. Ο Καρβαχάλ έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι, εν συνεχεία στην πλάτη του Όμπλακ και κατέληξε στα δίχτυα της Ατλέτικο για το 2-0.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μεντί, Καρβαχάλ (78′ Ασένσιο), Καζεμίρο, Μόντριτς (88′ Βαλβέρδε), Κρόος, Λούκας Βάθκεθ, Βινίσιους (78′ Ροντρίγκο), Μπενζεμά

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Φελίπε (46’Λόντι), Ερμόσο, Τρίπιερ, Κόκε, Ερέρα (46′ Κορέα), Καράσκο (46′ Λεμάρ), Γιορέντε, Ζοάο Φέλιξ (60′ Σαούλ), Λουίς Σουάρες (73′ Κοντογκμπιά)

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024