GNTM: Στον ημιτελικό με στυλ Τζέιμς Μποντ η τελική πεντάδα
Τα πέντε μοντέλα που διεκδικούν τον τίτλο του Greece's Next Top Model, μεταμορφώνονται σε «υπερκατασκόπους» αλά Τζέιμς Μποντ
Την ερχόμενη Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου ξεκινά ο ημιτελικός του τρίτου κύκλου του GNTM, με τα πέντε επίδοξα μοντέλα να μπαίνουν στην τελική ευθεία για την διεκδίκηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model.
Μετά και από την αποχώρηση της Μαριαγάπης, ο Ανδρέας, ο Ηρακλής, ο Αιμιλιάνο, η Παρασκευή και ο Έντουαρτ είναι οι πέντε διαγωνιζόμενοι που διεκδικούν τη θέση τους στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μοντέλων.
H τελική πεντάδα του GNTM θα βάλει τα δυνατά της, ωστόσο ένας δεν θα συνεχίσει στην τελική τετράδα.
Η δοκιμασία του ημιτελικού θα είναι πολύ απαιτητική, καθώς τα μοντέλα θα μεταμορφωθούν σε «υπερκατασκόπους» αλά Τζέιμς Μποντ και θα λάβουν μέρος σε δύο φωτογραφίσεις, αφού προηγουμένως έχουν στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι.
Στο σετ της φωτογράφισης τα μοντέλα θα έχουν ένα ελικόπτερο και μία μηχανή, ενώ θα πρέπει να φωτογραφηθούν μία φορά την ώρα που βγαίνουν από το ελικόπτερο και μία πάνω στο δίκυκλο όχημα.
Υπενθυμίζεται ότι ο μεγάλος τελικός του GNTM 3 είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου.
- Εργαζόμενοι ΔΥΠΑ για το φιάσκο με τα επιδόματα: Παταγώδης αποτυχία της κυβέρνησης οι προπληρωμένες κάρτες
- Συνταγή: Γαλατόπιτα
- Ξεκινούν 48ωρη απεργία οι οδηγοί ταξί – Τα αιτήματά τους
- Έρευνα: Έτσι η άσκηση βελτιώνει την ψυχική μας υγεία
- Καιρός: Συνεχίζεται το κύμα ψύχους την Τρίτη – Ανεβαίνει η θερμοκρασία από Τετάρτη
- Τραπεζικές απάτες: Η τεχνητή νοημοσύνη δίνει προβάδισμα στους επιτήδειους

