Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Big Brother: Οι γονείς του Ζακ απαντάνε στα «καρφιά» της Άννας Μαρίας

Big Brother: Οι γονείς του Ζακ απαντάνε στα «καρφιά» της Άννας Μαρίας

Τη δική τους απάντηση στην Άννα Μαρία έδωσαν οι γονείς του Ζακ Ιωαννίδη, του παίκτη του Big Brother που πέρασε στον τελικό του ριάλιτι.

Τη δική τους απάντηση στην Άννα Μαρία έδωσαν οι γονείς του Ζακ Ιωαννίδη, του παίκτη του Big Brother που πέρασε στον τελικό του ριάλιτι.

Η Μαίρη και ο Νίκος Ιωαννίδης σχολίασαν τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι του Big Brother, την παρουσία του γιου τους, αλλά και την Άννα Μαρία, η οποία τον χαρακτήρισε «ανύπαρκτο».

«Θεωρώ ότι η Άννα Μαρία θεωρεί τον Ζακ δυνατό παίκτη. Και επειδή τον θεωρεί δυνατό παίκτη, για αυτό τον χτυπάει. Απλώς δεν τον χτυπάει στα ίσια, τον χτυπάει διαφορετικά. Θα είμαι πολύ ειλικρινής. Σκέφτηκα πολύ αν θα πρέπει να εκφραστώ, αλλά θα είμαι ειλικρινής. Δε ξέρω αν έχετε διαβάσει Καρκαβίτσα. Αλλά υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά μέσα από τη γραφή του, που χαρακτηρίζουν τον τρόπο που κινείται. Θεωρώ πως δεν αντιπροσωπεύουν τον Ζαχαρία και χαίρομαι για αυτό.

Η Άννα Μαρία θα πολεμήσει κι άλλο τον Ζαχαρία. Μέχρι τώρα ήταν ο “ανύπαρκτος”. Αν προσέξατε χθες, έχει πάει στον επόμενο. Ο Ζαχαρίας είναι ένας από τους “ανύπαρκτους”. Νομίζω η Άννα Μαρία θα αρχίσει να τους πολεμάει όλους. Είναι μεγάλο επίτευγμα που έφτασε μέχρι εκεί που έφτασε ο Ζακ» είπε, μεταξύ άλλων, η μητέρα του Ζακ, με τον πατέρα του να συμπληρώνει:

«Μέχρι στιγμής ο Ζαχαρίας προσπάθησε να προστατέψει τον Γρηγόρη. Μπορεί να κρίνει ο Ζαχαρίας, αλλά αυτό που βλέπουμε, ειδικά τώρα προς το τέλος δεν είναι ό,τι καλύτερο».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όλα όσα είπαν οι γονείς του Ζακ Ιωαννίδη:

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024