Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκανε το καθήκον της η Σίτι (3-0)

Έκανε το καθήκον της η Σίτι (3-0)

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν χαρίστηκε στη Μαρσέιγ, επικράτησε με 3-0 στο «Etihad» και έστειλε τον Ολυμπιακό στο Europa League.

Ο Ολυμπιακός έπαιζε με την Πόρτο στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά τα… αυτιά του ήταν στο Μάντσεστερ και το παιχνίδι της Σίτι με τη Μαρσέιγ. Οι «Πολίτες» δεν εμφανίστηκαν ανακόλουθοι τον δηλώσεων του Πεπ Γκουαρντιόλα που προϊδέασε πριν το ματς ότι δεν θα χαριστεί σε κανέναν, επικράτησαν με 3-0 των Γάλλων στέλνοντας τους Πειραιώτες στο Europa League και την ομάδα του Βίλας Μπόας σπίτι της.

Στο πρώτο μέρος η Σίτι που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά τα γκολ ήρθαν τελικά στο δεύτερο με τους Τόρες, Αγκουέρο και Στέρλινγκ να διαμορφώνουν το 3-0 και να φέρνουν χαμόγελα στον Πειραιά.

Μαχρέζ (8′) και Λαπόρτ (12′) είχαν δύο καλές στιγμές για τη Σίτι στο ξεκίνημα με τη Μαρσέιγ όμως να πατάει καλά και να απειλεί. Μάλιστα σκόραρε κιόλας με τον Παγιέ στο 30′ αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, η Μαρσέιγ άγγιξε ξανά το γκολ, με τον Ζερμέν.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ήρθε και το γκολ για τη Σίτι. Συγκεκριμένα στο 48′ ο Μαχρέζ πέρασε για τον Φεράν Τόρες κι αυτός πλάσαρε από κοντά για το 1-0. Φόντεν και Φουόκερ είχαν δύο ευκαιρίες με τον Μανταντά να τους λέει «όχι» αλλά στο 77′ ήρθε και το 2-0 με τον Αγκουέρο να σκοράρει από κοντά. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Στέρλινγκ στο 90′ κι έκανε το 3-0.

Μάντσεστερ Σίτι: Στέφεν, Γουόκερ, Έρικ Γκαρθία (26′ Στόουνς), Λαπόρτ, Άκε, Γκιντογάν (45′ Στέρλινγκ), Φερναντίνιο, Φόντεν, Μαχρέζ (66′ Αγκουέρο), Μπερνάρντο Σίλβα, Φεράν Τόρες

Μαρσέιγ: Μανταντά, Σακάι, Άλβαρο, Μπαλέρντι, Ναγκατόμο, Σανσόν, Καμαρά (66′ Ρονγκιέρ), Γκέιγ (75′ Στρούτμαν), Τοβέν (75′ Άκε), Παγιέτ (66′ Κισάνς), Ζερμέν (76′ Μπενεντόντο)

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024