Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GNTM : Η συγκινητική αποχώρηση και η κυριαρχία των αγοριών

GNTM : Η συγκινητική αποχώρηση και η κυριαρχία των αγοριών

Μια νέα δοκιμασία αποχώρησης πραγματοποιήθηκε στο επεισόδιο του GNTM το βράδυ της Τρίτης, με τον τελικό να μοιάζει πως γίνεται αντρική υπόθεση

Μια νέα δοκιμασία αποχώρησης πραγματοποιήθηκε στο νέο επεισόδιο του GNTM το βράδυ της Τρίτης (8/12) με την Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει χωρίς πολλά-πολλά το μοντέλο που μια ανάσα πριν το τελικό αποχωρεί.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές, το γνωστό μοντέλο ανακοίνωσε απευθείας το ποιος αποχωρεί καθώς δεν μπήκαν στην διαδικασία οι κριτές να ανακοινώσουν πάνω από έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στην τελευταία δοκιμασία, τα παιδιά πόζαραν σε ιδιαίτερα πορτρέτα ομορφιάς, με τη βοήθεια προσθετικού μακιγιάζ, για τον φακό του Κώστα Σίμου.

Τα επίδοξα top models κλήθηκαν να έρθουν αντιμέτωπα με τις ανασφάλειές τους, να τις αποδεχτούν και να τις μετατρέψουν σε δύναμη.

Τα έξι μοντέλα που έχουν απομείνει στο ριάλιτι μόδας κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί με ένα άλογο σε ένα σουρεάλ σκηνικό βγαλμένο από το 19ο αιώνα.

Αριστοκρατικό ύφος, πολυτέλεια, ρομαντισμός, κοσμήματα και sur mesure ρούχα, ήταν τα στοιχεία της τελευταίας φωτογράφισης που έγινε σε ένα πολυτελές σπίτι, δια χειρός Στέφανου Παπαδόπουλου.

Φτάνοντας σε ένα ακόμα πλατό, οι 4 κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, υποδέχτηκαν τους διαγωνιζόμενους και τις εντυπωσιακές τους λήψεις.

Οι λεπτομέρειες μπήκαν στο μικροσκόπιο, όμως ένας κατάφερε να κερδίσει στα σημεία και να πάρει τη δουλειά.

Η Μαριαγάπη ήταν αυτή που κλήθηκε από την Βίκυ Καγιά με το μοντέλο να βάζει τα κλάματα καθώς είχε καταλάβει πως θα είναι αυτή που θα φύγει από το παιχνίδι μετά την κριτική που είχε ακούσει νωρίτερα.

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, με τους παίκτες -και πρώτος ο Αιμιλιάνο- να την αγκαλιάζουν προσπαθώντας να την παρηγορήσουν.

Έτσι, στο παιχνίδι έχουν απομείνει πλέον η Παρασκευή, ο Αιμιλιάνο, ο Ηρακλής, ο Έντουαρντ και ο Ανδρέας, με την Μαριαγάπη να εύχεται να κερδίσει ο Αιμιλιάνο.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024