Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζαγαρίτης : Η νίκη επί της ΑΕΚ μάς έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμασταν

Ζαγαρίτης : Η νίκη επί της ΑΕΚ μάς έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμασταν

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης μίλησε για τη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι της Αθήνας, με τον Βασίλη Ζαγαρίτη να μιλά για τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ.

Ο 19χρονος παίκτης των Πρασίνων έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα Sportday, υπογραμμίζοντας πως το τρίποντο στο ντέρμπι τούς τονώνει την ψυχολογία για τη συνέχεια.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο πώς εξελίσσεται η χρονιά για τον ίδιον, με τον Λάζλο Μπόλονι να του δείχνει εμπιστοσύνη.

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη στο ντέρμπι. Μας έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμασταν. Είχαμε ανάγκη μια νίκη σε ένα ντέρμπι για να τονώσουμε την ψυχολογία μας. Θεωρώ ότι, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αυτήν τη φορά αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που κάναμε. Δεν είχαμε μεγάλη κυκλοφορία της μπάλας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά και πάλι όσες φορές βγήκαμε στην επίθεση απέναντι στην ΑΕΚ, ήμασταν killers και βρήκαμε τα γκολ που χρειαζόμασταν στις φάσεις που δημιουργήσαμε».

Για το πώς εξελίσσεται η χρονιά για τον ίδιον: «Είναι αλήθεια αυτό. Όμως, το μόνο που πρέπει να κάνεις, ειδικά όταν είσαι μικρός, είναι να δίνεις το 100%, να προπονείσαι σκληρά κι από κει και πέρα να δίνεις την… πάσα στον προπονητή σου για να επιλέξει εκείνος τι θέλει να κάνει μαζί σου. Ο κ. Μπόλονι δείχνει ότι με εμπιστεύεται και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι΄ αυτό. Κοιτάω μπροστά για το πώς θα βελτιωθώ κι άλλο μέσα από τις προπονήσεις και τα ματς».

Για τη φάση του δεύτερου γκολ: «Έχοντας την μπάλα, βρήκα την ευκαιρία κάνω μια ενέργεια που κατέληξε στο δεύτερο γκολ μας. Ήταν κάτι που με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024