Δήλωση-ντροπή του δημάρχου Ζακύνθου: Χαρακτήρισε ΑμεΑ ως «σακατεμένους»
Ιδιαίτερη αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του δημάρχου Ζακύνθου, Νικήτα Αρετάκη, για την επιδοτούμενη πρόσληψη ΑμεΑ και ατόμων από ευπαθείς ομάδες στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ζακύνθου (ΔΕΥΑΖ)
Ιδιαίτερη αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του δημάρχου Ζακύνθου, Νικήτα Αρετάκη, για την επιδοτούμενη πρόσληψη ΑμεΑ και ατόμων από ευπαθείς ομάδες στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ζακύνθου (ΔΕΥΑΖ).
Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης στις 20 Νοεμβρίου συζητήθηκε η πρόσληψη στην ΔΕΥΑΖ μέσω ΟΑΕΔ ατόμων με αναπηρία.
Ο δήμαρχος, ο οποίος είναι και πρόεδρος όχι μόνο της συγκεκριμένης δημοτικής επιχείρησης στο νησί αλλά και όλων των υπολοίπων, αντέδρασε, χρησιμοποιώντας αισχρούς χαρακτηρισμούς.
Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Ζακύνθου ανέφερε: «Αυτό το μπάχαλο της επιχείρησης θέλεις εσύ, έτσι; Να πάρουμε επιδοτούμενους, να πάρουμε άσχετους να δουλεύουν ένα διάστημα και να φεύγουν μετά, να μην έχουν επιμέτρηση, να μην έχουμε οργάνωση στο τμήμα και περιμένεις να πάμε μπροστά. Με επιδοτούμενους και με ανθρώπους που δεν μπορούν να δουλέψουν, σακατεμένους, θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ, έτσι; Με σακατεμένους θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ, έτσι; Με αυτούς θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ;».
- Ο Μπαρτζώκας ενημέρωσε για τους τραυματίες του Ολυμπιακού: Τι είπε για Μόρις, Φαλ και ΜακΚίσικ
- Διάλογος… με δόντια από Μαξίμου: Πώς η κυβέρνηση ναρκοθετεί το ραντεβού της Δευτέρας με τους αγρότες
- Μεγάλη φωτιά σε σπίτι στη Χαλκίδα – Στο νοσοκομείο δύο άτομα – Διασωληνώθηκε το ένα
- Αναζητούν τι οδήγησε την 16χρονη Λόρα στη φυγή – Προς κάθε κατεύθυνση οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
- Είκοσι έξι λόγχες της ελληνιστικής περιόδου είχε στο σπίτι του 44χρονος στην Πτολεμαΐδα
- Η ισπανική βασιλική οικογένεια αποχαιρετά την πριγκίπισσα Ειρήνη στη Μαδρίτη
