Ιταλία: Τσακώθηκε με την γυναίκα του και περπάτησε 450 χλμ για να ηρεμήσει
Ο άντρας ξεκίνησε από την πόλη του Κόμο στην βόρεια Ιταλία διασχίζοντας μία απόσταση 450 χιλιομέτρων.
Έξαλλος φαίνεται πως έγινε ένας Ιταλός μετά από έναν τσακωμό με τη γυναίκα του, θέλοντας να περπατήσει για να ηρεμήσει.
Αυτή η βόλτα όμως κράτησε λίγο… παραπάνω.
Ο άντρας ξεκίνησε από την πόλη του Κόμο στην βόρεια Ιταλία διασχίζοντας μία απόσταση 450 χιλιομέτρων.
Όπως είπε περπατούσε περίπου 65 χιλιόμετρα την ημέρα.
Τελικά ο άνδρας έφτασε στην πόλη Φάνο, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στην ακτή της Αδριατικής.

Με την απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη την χώρα λόγω των κρουσμάτων του κοροναϊού να ισχύσει από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί, ο «άτυχος» άνδρας έπεσε πάνω σε αστυνομικούς που έκανα περιπολία για την τήρηση των μέτρων λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα.
Όταν τον ρώτησαν για ποιο λόγο βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα, σοκαρίστηκαν από την ιστορία που τους περιέγραψε.
Είχε δηλωθεί εξαφάνιση
Κατά την εξακρίβωση των στοιχείων που έκανε η αστυνομία διαπίστωσε πως η γυναίκα του είχε αναφέρει στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς της πως ο άντρας της είχε εξαφανιστεί.
Και σαν να μην του έφτανε ο καυγάς με την γυναίκα του, η αστυνομία του «παρέδωσε» κλήση 400 ευρώ για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας και εν συνεχεία τον οδήγησαν σε ξενοδοχείο για να περάσει το υπόλοιπο της βραδιάς.
Παρά την μεγάλη απόσταση που διένυσε, μιλώντας στην εφημερίδα Il Resto del Carlino, είπε, «Είμαι καλά. Απλά λίγο κουρασμένος».
Αποκάλυψε μάλιστα πως κατά την διάρκεια του ταξιδιού του, αρκετοί ήταν εκείνοι που του πρόσφεραν φαγητό και νερό.
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα: «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας» – Ήχησε το 112
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)





































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442