ΟΦΗ : Σοβαρός τραυματισμός για Σακόρ
Οι τραυματισμοί δεν έχουν σταματημό για τον ΟΦΗ με τον Bαγιέμπαχ Σακόρ να έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.
Μετά τους Τσιλιανίδη και Ναμπί, νέος σοβαρός τραυματισμός φαίνεται πως προέκυψε στον ΟΦΗ μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο λόγος για τον Bαγιέμπαχ Σακόρ που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.
Η ακριβής διάγνωση αναμένεται να βγει μετά τις αυριανές εξετάσεις και την μαγνητική που θα υποβληθεί, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο Νορβηγός θα απουσιάσει για αρκετό χρονικό διάστημα.
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
- Μουντιάλ: Σχεδόν 20 δισ. δολάρια το οικονομικό αποτύπωμα στις ΗΠΑ
- Καραλής: «Χρειάζομαι ξεκούραση και αποθεραπεία – Μεγάλος στόχος το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»
- Ευρωπαϊκό Κ18: «Χρυσή» η Ελένη Ιακωβάκη στα 400μ., με μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)
- Σλάβκο Βίντσιτς: Ο εφιάλτης του διαιτητή του τελικού του Μουντιάλ στη «βίλα των οργίων» και η πορεία προς την καταξίωση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442